До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найелегантніші туфлі цієї весни

Гарне взуття, особливо туфлі на підборах, має магічний ефект: воно здатне підняти настрій і додати модні штрихи в образ. Незалежно від того, подобаються вам туфлі на захмарних підборах або kitten heels із відкритою п'ятою, туфлі покращать будь-яке вбрання. Цієї весни пропонуємо не чекати особливого приводу та носити гарні туфлі щодня.

Eudon Choi
Eudon Choi

Реклама

Така проста комбінація, як пара синіх джинсів та біла сорочка, миттєво заграє по-новому, якщо додати до неї пару елегантних туфель замість кросівок. Придивіться до атласних туфель-човників Saint Laurent із тонким ремінцем на щиколотці, сріблястих туфель Giambattista Valli з вишуканим бантом або мінімалістичних Ferragamo.

Valentino Couture
Valentino Couture

Saint Laurent
Saint Laurent

З усіх видів туфель немає нічого більш вічного, ніж класичні човники з гострим носком. Вибирайте не тільки чорні та бежеві — візьміть на замітку також білі, сріблясті та червоні туфлі. Наприклад, у колекції Huishan Zhang ви зустрінете прозорі туфлі з молочним носком, у Loewe — туфлі з градієнтом, а у Viktor & Rolf — слінгбеки в делікатну сітку зі стразами, які підійдуть для весілля.

Giambattista Valli Couture
Giambattista Valli Couture

Ferragamo
Ferragamo

Armani Privé
Armani Privé

Цієї весни дизайнери представили безліч розкішних туфель, від яких неможливо відірвати погляд. Наприклад, Eudon Choi показали елегантні туфлі з ажурним плетінням та нитками перлів, Valentino Couture декорували туфлі пір'ям, а Chanel усипали своє фірмове взуття з чорним носком сотнями блискучих стразів.

Huishan Zhang
Huishan Zhang

Viktor & Rolf
Viktor & Rolf

Chanel
Chanel

Loewe
Loewe

Vogue.ua зібрав 10 пар найелегантніших туфель цієї весни.

<b>Saint Laurent</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.