До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкрасивіші лавандові сукні у колекціях весна-літо 2023

Якщо в колекціях сезону осінь-зима 2022/2023 головні позиції займала естетика barbiecore — від нового кольору PP Pink Valentino і до рожевих відтінків у Blumarine та Carolina Herrera, — то тепер бренди вирішили зробити ставку на делікатний фіолетовий колір, який отримав назву "Цифровий лавандовий". Цей колір, сповнений надії, безтурботності та умиротворення, ми бачили буквально всюди — від шкіряних пальт до коротких спідниць. Але найбільше було романтичних та елегантних суконь цього пастельного відтінку.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Реклама

Важко не помітити, що пастельні кольори заполонили колекції весна-літо 2023 року. Відтінки лимонного крему, фісташкового морозива, полуничного йогурту та лавандового сорбету з'явилися у багатьох брендів, даруючи заспокійливий ефект. Особливо дизайнери полюбили чуттєвий блідо-ліловий колір і запропонували вибирати романтичні та елегантні сукні з легких тканин. Victoria Beckham представили делікатну сукню на тонких бретельках з воланами, Cecilie Bahnsen показали мінісукню в стилі babydoll, Jil Sander запропонували трикотажне вбрання, виконане в техніці кроше, а Nensi Dojaka — спокусливу сукню з відкритими плечима.

Cecilie Bahnsen
Cecilie Bahnsen

Jil Sander
Jil Sander

Лавандову сукню легко комбінувати з речами інших відтінків. Наприклад, у Tibi шовкове slip-dress у будуарному стилі поєднувалося з блейзером приглушеного бірюзового кольору, у Brandon Maxwell блискучі мінісукні одягнули під ніжно-рожеві жакети чоловічого крою, а Sportmax міксували лавандову максісукню із золотими чоботями-ботфортами.

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Loewe
Loewe

Банти — один із головних трендів весняного сезону, який дарує романтичний настрій. У нових колекціях цей жіночний елемент прикрасив фіолетові сукні. Loewe декорували елегантну сукню ніжного бузкового відтінку контрастним чорним бантом, а Christian Wijnants додали до асиметричного плаття в освіжному відтінку лаванди кілька бантів в тон.

Sportmax
Sportmax

Christian Wijnants
Christian Wijnants

Versace
Versace

Tibi
Tibi

Vogue.ua зібрав найкрасивіші лавандові сукні, які подарують вам весняний настрій.

<b>Olivia von Halle</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.