До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші туфлі на низьких підборах

Елегантні туфлі на маленьких акуратних підборах, які ще називають kitten heels, — найуніверсальніше весняне взуття. Щороку дизайнери пропонують нові варіанти цих зручних та жіночних черевичків, але цього сезону весна-літо 2023 їх з'явилося особливо багато в колекціях. Ми бачили однотонні лаконічні шкіряні туфлі, моделі, прикрашені блискучим декором, або варіанти з квітковими аплікаціями. Що ж, мабуть, відповідь на запитання, яке взуття купити цієї весни, очевидна — туфлі на маленьких підборах.

Coperni
Coperni

Реклама

Незважаючи на те що в колекціях дизайнерів є чимало туфель у стилі Мері Джейн, варіантів на масивних платформах, моделей із фігурними підборами та мінімалістичних човників на високих каблуках, ми радимо звернути увагу на туфлі з відкритою п'ятою на низьких підборах. Саме таке взуття ви з легкістю зможете носити протягом усього дня, не замислюючись про те, що ваші ноги втомилися. Крім того, туфлі на низьких підборах виручать у будь-якій ситуації, адже їх можна поєднувати як із джинсами та сорочками, так і з романтичними сукнями, діловими брючними костюмами і короткими спідницями й топами. Придивіться до туфель Courrèges, прикрашених масивною блискавкою, лаконічних чорних Altuzarra з плетеним носком або напівпрозорих кольорових моделей Huishan Zhang для ефектних весняних образів.

Altuzarra
Altuzarra

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Huishan Zhang
Huishan Zhang

Цього сезону багато брендів вирішили відійти від мінімалізму і зробити ставку на святковий декор. Щоб прикрасити свій весняний гардероб, вибирайте ошатні туфлі, які стануть "родзинкою" вашого образу. У колекції Area ви знайдете атласні туфлі на низьких підборах із декором у вигляді блискучого банта, у Carolina Herrera — модель із барвистими флористичними орнаментами, а в Armani Prive — із великою квіткою. Додати дещицю гламуру у свій повсякденний стиль пропонують Nensi Dojaka за допомогою туфель, обтягнутих шкіряною сіткою зі стразами. Тим часом Viktor & Rolf зробили ставку на туфлі в стилі Попелюшки, прикрашені дрібним мерехтливим камінням.

Victoria/Tomas
Victoria/Tomas

Viktor & Rolf
Viktor & Rolf

Area
Area

Armani Prive
Armani Prive

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Vogue.ua зібрав наймодніші туфлі з маленькими підборами, які вам точно сподобаються.

GUCCI
GUCCI
JIMMY CHOO
JIMMY CHOO
VALENTINO GARAVANI
VALENTINO GARAVANI
SIMKHAI
SIMKHAI
ROGER VIVIER
ROGER VIVIER
COURRÈGES
COURRÈGES
TOM FORD
TOM FORD
PRADA
PRADA
AMINA MUADDI
AMINA MUADDI
MACH & MACH
MACH & MACH

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.