До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Біла майка — найпопулярніша річ сезону

Одна з найпопулярніших речей цього сезону, схвалена знаменитостями, — це не розкішна дизайнерська сумка чи нове модне взуття. Це класична біла майка. З підвищенням температури такі зірки, як Ріанна та Кім Кардашʼян, почали носити цей елемент гардероба з чим завгодно: від спортивного одягу, як у Кардашʼян, до костюмних штанів, як у КендаллДженнер.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Реклама

Кім Кардашʼян
Кім Кардашʼян

Шукати натхнення на нову інвестицію варто в колекціях сезону весна-літо 2023. Серію білих майок, гідних показу на подіумі, можна було побачити у Bottega Veneta, Coperni та Dion Lee: вони прилягають до тіла та зроблені з тонкого матеріалу. Деякі, як у Dion Lee, мають сексуальні вирізи або асиметричні лінії, але класичний приталений крій якнайкраще пасує для щоденного використання.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Модні майки з шовку або виконані в техніці кроше — безсумнівно, актуальний тренд. Ви не помилитесь також із моделлю з щільної бавовни. Ця тканина прослужить особливо довго — і навіть має більшу еластичність. Ідеальна літня уніформа доводить, що її можна римувати практично з усім, зокрема з класичними сорочками чи блейзерами, що пасують до офісного дрескоду.

Dion Lee
Dion Lee

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.