До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 4 модні способи носити джинси прийдешньої осені

"Якщо я про щось шкодую, то не про те, що винайшов джинси", — сказав Ів Сен-Лоран про цю важливу частину кожного гардероба: "У них є виразність, скромність, сексуальна привабливість, простота: усе, чого я очікую від свого одягу". Незважаючи на 150-річну історію, світова одержимість денімом не має ознак спаду, і джинси продовжують володіти силою, втіленою в словах Сен-Лорана.

Магія криється в деталях: джинси у все нових і нових формах та фасонах щосезону зʼявляються на модних подіумах — від Bottega Venetta і Gucci до Valentino та Loewe. Тож, якщо ви хочете збільшити ставку на денім прийдешньої осені, vogue.ua підготував 4 формули їхньої стилізації, які варто опробувати вже зараз.

Реклама

Темний джинсовий комплект + золоті прикраси

"Канадський смокінг" не полишає перелік головних тенденцій уже багато сезонів поспіль. Прийдешньої осені робіть вибір у бік комбінації темного комплекту, прикрашеного золотою фурнітурою, що складається з мішкуватих джинсів широкого крою та джинсової куртки, та обʼємних золотих прикрас, як-от помітні сережки.

Спідниця поверх джинсів + взуття на платформі

Поєднання спідниці та джинсів вже стало негласною класикою. Суперечлива стилізація впевнено завоювала прихильність багатьох модниць по всьому світу. У цей тандем варто також додати улюблений топ та, звісно, босоніжки на обʼємній платформі.

Біла сорочка + джинси + підбори

Іконічне поєднання класичної білої сорочки та джинсів зі світлого деніму прийдешньої осені варто доповнити взуттям на високих підборах. Такий образ не залишить вас без уваги — підтверджує Тіна Кунакі.

Блискучий топ + широкі джинси + підбори

Додати практичним базовим джинсам більшої вишуканості до снаги яскравому топу, всипаному лелітками, та гостроносим туфлям на підборах. Аксесуари та прикраси в стилі "нульових", як-от ремінь з метеликами, завершать ідеальний образ на щодень.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.