До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід трендовими сумками сезону осінь-зима 2023/2024

Загальний настрій сезону осінь-зима 2023/2024 каже нам про тренд на зрозумілий повсякденний одяг, виконаний із найкращих у своєму класі тканин. Він далекий від чогось екстравагантного, адже головні речі, які ми бачили в колекціях, — це мішкуваті джинси, сірі толстовки, чорні пальта та білі сорочки. Але в цій тихій класиці не було нічого нудного.

Це повною мірою стосується і аксесуарів: сумки нового сезону вирізняються непідвладним часу стилем і вдало доповнять будь-який гардероб. Деякі приречені на комерційний успіх — миттєво спадають на думку м’які сумки Ferragamo та сумки з невеликими ручками Prada. Gucci також відродив свій клатч Horsebit часів Тома Форда, нові та вінтажні ітерації якого вже в тренді серед знаменитостей, в числі яких Ріанна та Кендалл Дженнер. Ми зібрали гід трендовими сумками сезону осінь-зима 2023/2024 — від нових ультрапрактичних клатчів до сумок розміру XXL.

Реклама

Червоний колір

Дизайнери представили безліч вогненно-червоних сумок в колекціях сезону осінь-зима 2023/2024 — від аксесуарів через плече до клатчів і кросбоді. Максиміліан Девіс презентував свій фірмовий червоний колір в одязі та аксесуарах у другій колекції для Ferragamo. Якщо ви запитаєте, яка наша улюблена модель, то це великий червоний клатч, який ідеально підкреслював образ total-black.

<b>Valentino</b>

Сумки з невеликими ручками

Коли справа доходить до трендів серед сумок, то варто звернути увагу на Prada, а саме сумки з верхньою ручкою, які стали ключовим аксесуаром в колекції Рафа Сімонса і Міуччі Пради. Структуровані жіночі аксесуари з’явилися в класичному чорному та коричневому кольорах, а також у маслянистому жовтому та солодкому рожевому. Сумки Ferragamo, Dior і Schiaparelli також вирізняються цим дизайном.

<b>Prada</b>

Ланцюги

В новому сезоні дизайнери зробили ставку на сумки з ручками-ланцюгами. Вони не тільки роблять сумку більш ефектною і цікавою: металева фурнітура покращує навіть найпростіший образ. Наші фаворити шукайте в колекціях Victoria Beckham, Loewe, Balenciaga і Louis Vuitton.

<b>Victoria Beckham</b>

Клатч

За останні кілька років клатчі відійшли на другий план, але тепер вони знову повернулися до головних трендів в колекціях сезону осінь-зима 2023/2024. Тепер клатчі мають інший вигляд, ніж ті вузькі версії-конверти, які ви, напевно, бачили в нічних клубах у 2008 році. Такі бренди, як Miu Miu та Versace, пропонують вибирати обʼємні аксесуари, які треба безтурботно носити під пахвою.

<b>Miu Miu</b>

Сумки XXL

Аксесуари були максимально масштабовані на подіумах в осінньому сезоні, доводячи, що іноді розмір має значення. Якщо ви людина, яка носить із собою все, то сумки XXL з колекцій Jil Sander, Coach і Ann Demeulemeester точно підійдуть вам. Немає потреби думати, що взяти з собою, адже ці шопери або тоути достатньо місткі, щоб у них влізло все життя.

<b>JW Anderson</b>

Металік

В нових колекціях ми бачили багато блискучих дизайнів, які нагадували дискокулі, як-от сумки Balmain, Luar і Coperni, які хочеться взяти з собою на вечірку. Були також менш очевидні способи носити металік: використовуйте сріблясту сумку, щоб додати несподіваний елемент до денного образу — наприклад, вибирайте фольговану сумку через плече Molly Goddard і поєднуйте її зі стильним блейзером і червоним джемпером.

<b>GCDS</b>

Кругла форма

На подіумах в новому сезоні були не тільки кутасті і квадратні сумки, а й м’які форми, як-от коло чи куля. Подивіться на інкрустовані аксесуари Balmain, плетені шкіряні "яйця" Bottega Veneta та сферичні сумки з бісеру Feben.

<b>Chanel</b>

Мʼякі сумки

Мʼякі сумки, які легко можна було б використати як подушки, прикрасили осінні колекції. На довгоочікуваному дебюті Деніела Лі в Burberry ми помітили безліч мʼяких сумок, які стали ключовим елементом колекції. Водночас Marine Serre показали надзвичайно еластичні тубуси, а Simone Rocha — плетені сумки, натхнені кельтським святом врожаю Лугнасад.

<b>The Row</b>

Сумка-відро

Сумки-відра тріумфально повертаються в новому сезоні, але тепер в новому прочитанні. Jil Sander показали молочну плетену версію, Bottega Veneta — чорну сумку з контрастними швами, а Etro — карамельну модель з перфорацією.

<b>Jil Sander</b>

Сумки з напуском

Сумки з напуском, які були популярні в нульових, тепер також актуальні в новому сезоні. Дизайнери грали з відтінками та текстурами: у Ralph Lauren була гарна сумка з короткими ручками медового відтінку, Khaite представили гігантську сумку на плече Merlot, а Bottega Veneta — сумку з розкішної кремової шкіри intrecciato.

<b>Gabriela Hearts</b>

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.