До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні сукні в картатий візерунок гінгем сезону осінь-зима 2022/2023

Цього сезону картатий візерунок гінгем став наймоднішою тенденцією серед принтів і буквально заполонив колекції брендів — від Ulla Johnson до Oscar de la Renta. Знаковий французький візерунок, що викликає асоціацію з пледами для пікніків, цієї осені перебрався на модні подіуми. Щоб надати цьому традиційно літньому орнаменту зимового настрою, носіть його в багатошарових образах, поєднуючи із затишним трикотажем, щільними колготками, шкіряними плащами чи спортивними бомберами.

Ulla Johnson

Цей графічний орнамент, що вперше з’явився в 1930 році, спершу призначався для декорування обіднього столу, але через 9 років увійшов у моду завдяки картатій сукні актриси Джуді Гарланд у фільмі "Чарівник країни Оз". Однак по-справжньому популяризувала принт гінгем актриса Бріджит Бардо, яка вдягла його на своє весілля з актором Жаком Шарр'є в 1959 році.

Реклама
Christian Dior

Десятиліття за десятиліттям принт віші засвідчував свою актуальність, набуваючи безліч форм — від суконь-сорочок 1950-х завдовжки до колін до мінімалістичних комбінацій 1990-х. Не дивно, що дизайнери постійно знаходять способи додати цей картатий принт до своїх колекцій. Цього сезону осінь-зима 2022/2023 картатий візерунок гінгем з’явився в колекції Christian Dior у вигляді чорно-білої сукні, яку бренд запропонував зібрати шкіряним корсетом на талії й доповнити яскравими колготками. Тим часом Ulla Johnson поєднали картату сукню з романтичними деталями з ефектним бомбером, а Kenzo доповнили грубими черевиками та об’ємним пальтом. Тим часом кольорові версії візерунка віші показали Oscar de la Renta, Christian Siriano та Alessandra Rich.

Alessandra Rich
Christian Siriano
Oscar de la Renta
Kenzo

Vogue.ua зібрав наймодніші сукні в картатий візерунок гінгем, що стануть вам у пригоді цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.