До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мінімалізм — один з головних трендів сезону весна-літо 2024

Якщо в минулих сезонах бренди експериментували з кроєм, яскравими відтінками і декоративними елементами, то 2024 рік пройде під егідою простоти і мінімалізму. Влітку 2023 року головні it-girls задали тренд на "тиху розкіш", який став дуже популярним в соціальних мережах. Буквально всі хотіли одягатися в стримані речі в дусі old money. Ця тенденція не покине нас у новому році — ба більше, набуде нового сенсу в колекціях весна-літо 2024.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Реклама

Менше значить більше — девіз, якого дотримувалися дизайнери в своїх колекціях весна-літо 2024, наповнених простими та елегантними речами в дусі "тихої розкоші". Спідниці-олівці кольору кемел, сірі брючні костюми, сукні в білизняному стилі, білі сорочки та класичні сині джинси — всі ці речі знову є найбажанішими. Bottega Veneta показали брючний костюм, що складається з чорних штанів і подовженого жилета у парі з плетеною сумкою відтінку бордо, Bevza представили білу максісукню з шовку, Ferragamo поєднали довгу пряму спідницю і напівпрозору блузу, а Helmut Lang зробили ставку на мікс синіх джинсів і сорочки, натхнений естетикою 1990-х років.

Bevza
Bevza

Helmut Lang
Helmut Lang

Ferragamo
Ferragamo

Стримані позачасові речі, які є базою гардероба, позбавлять від ранкового стресу, адже їх легко комбінувати між собою і вони прослужать довгий час. Це так просто. І дизайнери це знають. Придивіться до ділового костюму в тонку смужку AMI, бежевого тренча The Row або джинсів і білого топу Tove.

AMI
AMI

The Row
The Row

Tove
Tove

Tod's
Tod's

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.