До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мінішорти в колекціях весна-літо 2021

Спекотне літо завжди зводить на модний Олімп шорти універсальний елемент жіночого гардеробу. Якщо в минулому сезоні модним балом правили шорти-бермуди, цього літа лідерами будуть моделі міні: з шифону та атласу, бавовни і жаккарду, шовку і шкіри. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими ультракороткими шортами сезону весна-літо 2021.

Versace
Michael Kors Collection

Ефектну стилізацію мінішорт було помічено на показах Versace і Michael Kors Collection. У цьому сезоні бренди радять носити їх з подовженими жакетами і блейзерами з чоловічого плеча. Versace рекомендують робити ставку на стилізацію в дусі колорблок: сплески яскравих відтінків не залишать вас без уваги оточуючих. Образ від Майкла Корса цілком пасує для офісного дрес-коду, він універсальний: у спекотні дні водолазку можна змінити на напівпрозору блузу або топ. Акцент на ультракороткі шорти зробили так само Emporio Armani і Etro: моделі з помітним декором або великими накладними кишенями, навіяними утилітарною естетикою, найкраще поєднувати з трикотажними сорочками, які вже стали хітом цього сезону, або шифоновими блузами.

Реклама
Etro
Emporio Armani

Класичний літній образ, що складається з кроп-топа і мінішортів, продемонстрували Dior. Флористичні і анімалістичні принти миттєво перенесуть на Сафарі. Найкращим акомпанементом для такого вбрання стануть шовкова хустка, великі сережки і плетені сандалі. Alaia також зробили ставку на тваринні принти: леопардовий total look найкраще супроводити однотонним взуттям без зайвих декоративних елементів.

Dior
Alaiа

Нове прочитання класики можна було помітити в колекціях Celine і Saint Laurent. Еді Сліман представив модель шорт з утепленої шкіри найкраще рішення для міських образів. Стилізувати їх дизайнер пропонує з бавовняним кроп-топом і джинсовою курткою. Ентоні Ваккарелло ж посилається на білизняну естетику: шовкові мінішорти наче спеціально створені для розслаблених вечірніх прогулянок.

Saint Laurent
Celine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.