До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі квіткові сукні в колекціях весна-літо 2023

Квіткові принти можна назвати синонімом наближення тепла. Cаме навесні концентрація флористичних візерунків значно збільшується, а руки мимоволі тягнуться до повітряних суконь, прикрашених бутонами квітів і делікатною вишивкою. Пропонуємо вже зараз починати придивлятися до суконь із рослинними орнаментами — від акварельних мазків до 3D-аплікацій. Vogue.ua зазирнув у колекції весна-літо 2023 й зібрав наймодніші сукні з квітковими візерунками.

Elie Saab
Elie Saab

Реклама

Великі бутони

Сукні з великими квітковими бутонами — постійна любов дизайнерів. Найкраще цей принт виглядає на довгих сукнях, виготовлених із напівпрозорих матеріалів. Завдяки такому поєднанню великі бутони не обтяжують образ. Наші фаворити — у колекціях CarolinaHerrera, MichaelKorsCollection та GiambattistaValli.

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Giambattista Valli
Giambattista Valli

3D-аплікації

Цієї весни тренд на квіткові 3D-аплікації знову на піку популярності, зробивши тріумфальний камбек з нульових років. Пам'ятаєте, як Керрі Бредшоу носила величезні квіткові брошки на топах та сукнях? Так ось саме ця тенденція, але вже в новому прочитанні прикрасила колекції брендів. MSGM декорували сукню-сітку великими бутонами хризантем, а BottegaVeneta розшили напівпрозору сукню химерними м'якими квітами.

MSGM
MSGM

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Акварель

Сукні з мальовничими квітковими принтами, що нагадують про творчість великих художників, — один із головних трендів цього сезону. У нових колекціях брендів можна побачити абстрактні візерунки, акварельні мазки, фантазійні орнаменти та плавні кольорові переходи. Dries Van Noten презентували сукню з мальовничими прочитанням бутонів троянд, а Prabal Gurung додали зухвалості квітковій сукні за допомогою латексних рукавичок та панчох.

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Prabal Gurung
Prabal Gurung

Драматичні сукні

Крім ефектних суконь із великими бутонами та 3D-аплікаціями, цієї весни дизайнери пропонують придивитися до драматичних образів із рослинними орнаментами. Так, ChristianDior та Erdem зробили ставку на чорні сукні, на яких розквітли яскраві флористичні мотиви. Значною перевагою таких образів є їхня універсальність, адже ви їх можете носити вже зараз у парі з грубими черевиками.

Erdem
Erdem

Christian Dior
Christian Dior

Печворк

Цього сезону весна-літо в центрі уваги опинилися сукні, виконані в клаптевій техніці печворк, які хочеться детально розглядати. У колекціях брендів представлений справжній флористичний мікс різних відтінків, тканин та принтів, що поєднуються в одному образі. Найцікавіші сукні шукайте у CarolinaHerrera та DriesVanNoten.

Carolina Hererra
Carolina Hererra

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.