До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квіткові прикраси — головний унісекс-аксесуар прийдешнього сезону

Вісімдесяті — це модне десятиліття, яке завжди повертається до нашого гардеробу. Його яскравим елементом, популярним у 2023 році, стала велика квіткова аплікація. Пригадуєте, як у середині нульових Керрі Бредшоу носила квіткові прикраси у фільмі "Секс і місто"? Особливо запам'яталася її вінтажна біла сукня з золотим гібіскусом на плечі, яку раніше одягала Вітні Г'юстон у 1987 році. Це стало настільки важливим моментом в образі персонажа, що ця деталь знову знайшла своє прочитання у серіалі "І просто так…". Наближається теплий сезон, і для квіткових прикрас настає час знову посісти чільне місце у гардеробі. Зараз, у 2023 році, вони здобули свіже прочитання — зокрема, їх носять і жінки, і чоловіки.

Керрі Бредшру
Керрі Бредшру

Реклама

На червоній доріжці "Золотого глобуса" 10 січня багато знаменитостей вибрали сукні з квітковими аплікаціями. Дженні Слейт одягла зелену сукню у білизняному стилі Rodarte із квіткою по центру декольте. А ірансько-американська акторка Сепіде Моафі використала квітку як засіб політичної заяви, щоб представити розквіт нового Ірану після нещодавньої хвилі протестів і вшанувати мучеників руху. Вони вибрала чорну сукню з лелітками і червоною квітковою аплікацією, на пелюстках якої були написані імена чотирьох страчених у зв'язку з протестами #MahsaAmini.

Дженні Слейт
Дженні Слейт

Емма Д'арсі
Емма Д'арсі

Сепіде Моафі
Сепіде Моафі

Що стосується костюмів, бутоньєрка набула епічних пропорцій. Емма Д'Арсі одягла панк-комплект Acne Studios, який складався з великого блейзера з чорною трояндою на лацкані і рукавички у відтінку фіалки. Тим часом Едді Редмейн з'явився із розлогою шовковою бутоньєркою, яка додала трохи грайливості його витонченому костюму. А Дієго Кальва, зірка фільму "Вавилон", створив вишуканий ретрообраз із темно-зеленим костюмом-трійкою та гофрованою білою бутоньєркою на гострих лацканах.

Едді Редмейн
Едді Редмейн

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Дженніфер Лопес також спробувала цей тренд у рожевій сукні з трьома трояндами на комірці завдяки Магді Бутрим — польській дизайнерці, яка зробила тривимірні квіти своєю візитівкою. Образ Лопес був скоріш романтичним, аніж іронічним. Тож квіткові прикраси можуть справляти такий ефект, якого забажає їхній власник. Просто носіть їх так, як вам подобається.

За матеріалами: vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.