До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Костюми з укороченими жакетами — модна покупка жовтня

Брючні й спідничні костюми, виготовлені в класичному крої з ідеальною посадкою, або моделі вільного силуету, подібні до чоловічих речей, складають основу гардероба в будь-яку пору року, проте чому б не врізноманітнити свій стиль у сезоні осінь-зима 2021/2022 за допомогою костюмів з укороченими жакетами.

Тренд на цей спокусливий силует, що оголює живіт, з’явився ще минулої зими. Тоді Симон Порт Жакмюс показав серію зухвалих образів, що складаються з укороченого блейзера й мініспідниці і які блискавично стали фаворитами модниць. Рік по тому елегантні образи з оголеною лінією талії прикрашають колекції десятків брендів, а ми показуємо вам, як і з чим їх носити цієї осені.

Реклама
Dion Lee

Бренди розділилися на два табори цього сезону: одні пропонують одягати брючні костюми, а другі фантазують на тему спідничних комплектів. Обидва формати актуальні — вибирайте той, що вам до душі. Дівчата, які віддають перевагу костюмам у чоловічому стилі, найімовірніше зроблять ставку на сірий комплект Peter Do, а шанувальниці класичного стилю й твідових ансамблів знайдуть варіант собі до вподоби в Chanel. Поки ще не надто похолодало, є можливість покрасуватися в спідничному костюмі Dion Lee в наймоднішому відтінку осені — лавандовому. Крім того, пропонуємо взяти на замітку стилістичний прийом — поєднуйте костюм з базовим гольфом у такому самому відтінку для стрункішого силуету.

Peter Do
Chanel
A.W.A.K.E.Mode

Якщо ж прагнете чогось нетривіального, погляньте на костюм A.W.A.K.E. Mode — мініжакет підкоченого крою й спідницю довжини максі з розрізом посередині, що подібна до штанів-палацо. Тим часом дівчата з ідеальним пресом точно оцінять картатий костюм з необробленими краями Vetements, а шанувальниці жіночних фасонів поповнять свій список бажань вовняним образом LaQuan Smith. Ну а для вечірнього виходу завжди є вкорочений блейзер із шовковими вилогами Celine.

Celine
Vetemens
LaQuan Smith

Vogue.ua зібрав 15 модних вкорочених жакетів для осінньо-зимового сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.