До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лавандовий — наймодніший колір осені

Восени найчастіше руки тягнуться до речей у темних і глибоких відтінках, проте в цьому сезоні все кардинально змінилося. Тепер дизайнери пропонують зустрічати холодну погоду в пастельній кольоровій гамі, а саме лавандовому відтінку. М'який і романтичний ліловий колір, що нагадує про теплі дні, поза конкуренцією в цьому сезоні. Він легко поєднується з іншими відтінками в гардеробі, а також має стильний вигляд у монохромному образі. Крім усього іншого, за попередніми підрахунками агентства з прогнозування тенденцій WGSN спільно з експертами Coloro, саме безтурботний лавандовий відтінок прикрашатиме наші гардероби упродовж двох років і стане акцентним кольором 2023 року. Давайте подивимося, як пропонують носити ніжний бузковий колір дизайнери цієї осені.

Givenchy

Попри те, що пікова популярність лавандового кольору ще попереду, дизайнери вже пропонують потроху готуватися до цього часу. Так, Givenchy показали, яким привабливим може бути ніжний ліловий колір у монохромному образі, пропонуючи поєднувати трикотажну довгу сукню з плетеними шкарпетками, що на кілька відтінків темніші, і лакованими ботильйонами. Цьогоріч можна не переживати з приводу верхнього одягу, адже осінньо-зимовий сезон точно буде теплим, ніжним і солодким. Сховатися від вітрів, снігу й дощу Miu Miu пропонують у дутій стьобаній куртці в м'якому лавандовому відтінку. Тим часом, любителі мінімалізму Jil Sander продемонстрували строге двобортне пальто у відтінку чорничного йогурту, а MSGM показали екошубу насиченого відтінку бузку.

Реклама
Jil Sander
MSGM
Miu Miu

Лавандовий колір гарний як сам по собі, так і в поєднанні з іншими відтінками. Ви можете носити щодня трикотажний спідничний костюм-трійку Self-Portrait, що складається з плетеної спідниці, кроп-топа й укороченого кардигана, або вибрати одну річ у бузковому кольорі як акцент в образі. До прикладу, надягніть затишний об'ємний светр поверх білизняної сукні, як це роблять No.21, скомбінуйте бузкові розкльошені брюки із зеленим кардиганом за прикладом Salvatore Ferregamo, або додайте базовий чорний гольф до мініспідниці Marine Serre. Кожне з цих поєднань точно вас не підведе.

Self-Portrait
Marine Serre
Salvatore Ferragamo
No.21

Vogue.ua зібрав 10 речей у модному лавандовому відтінку, які прикрасять ваш гардероб цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.