До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші твідові жакети осінь-зима 2021/2022

Твідовий жакет — позачасова основа жіночого гардероба, яка щосезону з’являється в колекціях дизайнерів. Однак саме цієї осені кількість твідових жакетів різко зросла. У колекціях дизайнерів осінь-зима 2021/2022 з’явилися вкорочені блейзери, елегантні жакети двобортного крою, зразки з вираженим плетінням, варіанти в яскравих кольорах і моделі класичних відтінків. Vogue.UA пропонує подивитися на наймодніші твідові жакети цієї осені.

Schiaparelli

Твідовий жакет з’явився ще в 1920-х з легкої руки Коко Шанель. Пізніше його переосмислили в 1950-х, змінивши приталений крій на прямий силует, і внаслідок — саме в такому вигляді він прижився в гардеробах модниць. Минуло вже сто років, а твідові жакети не збираються залишати списки обов’язкових покупок на сезон. Цієї осені пропонуємо вибирати блейзер маскулінного крою Schiaparelli, укорочений варіант Chanel, силуетний жакет Giambattista Valli або двобортну синю модель Saint Laurent. Якщо раніше твідовий жакет носили лише в парі зі спідницею з такої самої тканини, то тепер дизайнери пропонують цікавіші приклади стилізації. Наприклад, Еді Сліман робить ставку на мікс повсякденного деніму й елегантного твіду, Віржині Віар поєднує твідовий жакет з напівпрозорою спідницею, а Ельза Скіапареллі доповнює спортивні лосини ошатним піджаком.

Реклама
Saint Laurent
Chanel
Celine
Giambattista Valli

Vogue.ua зібрав 10 модних твідових жакетів цієї осені.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.