До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Штани кльош — осінній тренд, який варто приміряти вже зараз

Під час показів колекцій осінь-зима 2021/2022 штани кльош зробили свій зірковий камбек: особливий шик стилю 70-х з’явився на подіумах багатьох брендів у всіляких інтерпретаціях — від трикотажних і шкіряних до вовняних і вельветових. Vogue.ua зібрав найкращі штани кльош в осінньо-зимових колекціях 2021/2022.

Stella McCartney, осінь-зима 2021/2022
Jil Sander, осінь-зима 2021/2022

Яскравий кльош, що розходиться донизу, представили Stella McCartney і Jil Sander. Такі штани стануть найкращими спільниками офісного дрес-коду. Поєднувати їх радимо з об’ємними жакетами, однотонними водолазками й ошатними бавовняними блузами. Люсі та Люк Меєри також продемонстрували в дії літній тренд, який уподобали модниці, — сукня поверх штанів. Така стилізація залишиться актуальною і восени.

Реклама
Dion Lee, осінь-зима 2021/2022

Моделі, презентовані Dion Lee і Missoni, підхожі й для повсякденних образів. М’який трикотаж чудово поєднується з регбійними сорочками, укороченими топами й улюбленою парою кросівок. Діон Лі також закцентував на талії, прикрасивши штани фігурними вирізами, які навіть восени залишаються актуальними.

Missoni, осінь-зима 2021/2022

Vogue.ua зібрав вісім найкращих штанів кльош, які варто приміряти вже зараз.

<b>брюки клеш предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.