До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шкіряна куртка та мішкуваті джинси — улюблена уніформа Гейлі Бібер цієї весни

Одержимість топмоделями "вільною уніформою" існує вже багато років — варто згадати образи Кейт, Сінді та Крісті в синіх джинсах у 1990-х. У 2023 році Гейлі Бібер підійшла до цього дуже серйозно: майже завжди поза червоною доріжкою вона носила різні версії одного образу — мішкуваті джинси і шкіряну куртку великого розміру.

Реклама

Ключ до нової стилістичної формули Бібер полягає в силуеті: незалежно від того, одягнена вона у шкіряний бомбер чи жакет, модель завжди вибирає вільний крій. Те саме стосується і джинсів — вони мають бути прямі та вільні у штанинах та в талії. Нещодавно модель була помічена в джинсах Salma від Saks Potts кольору індиго та вінтажному шкіряному бомбері Previously Unknown.

Бібер є шанувальницею шкіряних курток Acne Studios, але також часто вибирає вінтаж. На початку цього місяця модель зʼявилася у вінтажних джинсах Levi's 501s у поєднанні з бомбером Previously Unknown і смугастим поло Loewe. Вживані Levi's є основою для багатьох образів модниці. Ми також помітили її в шкіряній куртці Worn Vintage, стокгольмського бренду вживаного одягу, який спеціалізується на шкіряних куртках і пальтах.

Модель додає різноманітності своїй великій колекції шкіряних курток і джинсів за допомогою ретельно підібраних аксесуарів. Нотку елегантності внесли мюлі Bottega Veneta Tex, класичний чорний шкіряний ремінь Miu Miu та протисонцеві окуляри YSL 557. Іншими її аксесуарами були сумка Jodie від Bottega Veneta, лофери Eytys і кросівки на масивній підошві з пряжкою Proenza Schouler.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.