До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші джинси сезону осінь-зима 2023/2024

Нещодавні виходи модниць у джинсах чітко дають зрозуміти: час стилістичних фантазій, печворку, аплікацій і всієї цієї химерної естетики, такої типової для трендів Y2K, закінчився, тепер у моді прості, класичні та універсальні пропозиції. Хіба що за деякими винятками. Vogue.ua зібрав наймодніші джинси сезону осінь-зима 2023/2024 за версією знаменитостей.

Джинсові капрі

Реклама

Мабуть, доцільно було б почати з найяскравішого винятку із правил — тріумфального повернення капрі. Вони користувалися великою популярністю в 2000-х роках, хоч у цих укорочених штанів було і чимало недоброзичливців. І в той час, коли радар естетичного натхнення сфокусований на цьому десятилітті, чимало жінок знову почали вдягати ці джинси. Навіть модель Джіджі Гадід вже помітила цю тенденцію: вона явно надихається образами Керрі Бредшоу із серіалу "Секс і місто".

Прямий крій

Довгі прямі штани. Так, із трохи нижчою посадкою, ніж носили кілька сезонів тому. "Найнормальніші" із можливих джинсів, за допомогою яких можна наново відкрити базовий одяг як чисте полотно, щоб складати образи на основі деталей.

Модель Кендалл Дженнер не соромиться поєднувати такі джинси з більш базовими предметами одягу, як-от кроптоп, бейсболка та лофери, — і отримує простий, але дуже крутий міський образ. Французка Жанна Дамас доповнює їх іншими базовими речами, щоб створити простий та жіночний образ. Данка Перніль Тейсбек поєднує прямі джинси з туфлями-човниками та твідовим жакетом, щоб підкреслити їхній класичний характер і піднести образ до рівня old money.

Dad fit

Однією з тенденцій прийдешнього сезону є відновлення крою dad fit, який створює дуже невимушений ефект. Урбаністична естетика таких джинсів навіває спогади про скейтерську моду 1990-х. На вулицях Мангеттена можна побачити найбільш функціональні та універсальні способи носити ці позачасові джинси.

Зробіть ставку на нейтральну палітру. Найкращий приклад — модель Гейлі Бібер, яка поєднує свої джинси з простою білою футболкою, чорним ременем і лоферами. Утім, дехто віддає перевагу більш жіночними речами, як це робить Нікола Пельтц. Вона використала прозору блузу та туфлі на високій платформі, щоб надати образу родзинки і зменшити неформальність джинсів.

Джинси карго

У сезоні осінь-зима 2023/2024 джинси карго еволюціонують: простіші лінії, менше ​​кишень. Кортні Кардашʼян вибирає "канадський смокінг" від данського бренду Ganni, поєднуючи його з туфлями на підборах, які миттєво покращують образ.

З потертостями

Найбільш незрозуміла старшими поколіннями тенденція повертається, як бумеранг, у розпал панування стилю Y2K. Деякі з найбільш авангардних образів на подіумах Dion Lee, Diesel чи Rick Owens роблять ставку на саме такий фасон.

Diesel
Diesel

Текст: Alba Correa

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.