До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Маленька чорна сукня: яку купити цієї осені?

Ні для кого не стало несподіванкою, коли дизайнерку албанського походження Ненсі Доджаку відзначили престижною премією LVMH цього року. Кожна з її колекцій являє собою новий погляд на таку улюблену класику гардероба — маленьку чорну сукню. Її самобутній дизайн відразу вподобали зірки — від Белли Гадід до Ріанни, а фешн-інфлюенсери були зачаровані безперечно сексуальною естетикою Доджаки — особливо в той час, коли світові так бракує гучних вечірок.

Ріанна

Доджака входить до гурту дизайнерів, які зробили переосмислену маленьку чорну сукню невіддільною частиною сучасного гардероба. Австралійський дизайнер Крістофер Есбері має не менший успіх у прихильниць світу моди, почасти завдяки своїм витворам з вирізами. Зірка streestyle-хронік Кеті Голмс обміняла свої улюблені джинси й трикотажні джемпери на сміливу сукню від Christopher Esber зі складками для заходу під час Тижня моди в Нью-Йорку.

Реклама
Кеті Голмс

Тиждень моди в Нью-Йорку добігає кінця й можна впевнено сказати, що модні подіуми повсюдно заполонили сукні з вирізами. Модель Шанель Іман відвідала ту ж вечірку, що й Голмс. Для свого образу вона вибрала шкіряне міні з розрізами, а Алессандру Амбросіо бачили в першому ряді на показі Dundas X Revolve в асиметричній сукні на одне плече та з розрізом до стегна. Того ж вечора Белла Гадід відзначила свою нову роль співзасновниці бренду напоїв "Braincare" Kin Euphorics у напівпрозорій мінісукні з вирізом, стилізованій з картатими штанами й класичними лодочками.

Белла Гадід

У Венеції зірки зібралися з нагоди гала-вечері Women In Cinema. Адесува Айгеві, Ізабель Юппер і Кейт Гадсон віддали перевагу сміливим маленьким чорним сукням — Гадсон, зокрема, вподобала модель, у якій SZA раніше з’явилася на Billboard Music Awards. Дуа Ліпа — ще одна прихильниця цього елемента гардероба. Для відпочинку з друзями та своїм хлопцем Анваром Гадідом вона вибрала елегантне максі від Mônot.

Нещодавно Кайлі Дженнер оголосила, що вагітна другою дитиною, вирішивши зробити це в сукні з оголеною лінією талії від Mirror Palais. Ясна річ, новина запалила соціальні мережі, а сукня стала розпродаватися в усіх розмірах.

Алессандра Амбросіо

Сміливі маленькі чорні сукні також можна знайти в Mugler. Креативний директор бренду Кейсі Кадволладер заявив: "Важливо робити приголомшливо скандальні речі — ось на чому побудований цей Дім. Але такі сукні — це також і спроба створити цікавий повсякденний гардероб". Попри його очевидну орієнтацію на повсякденні образи, найбільше враження справив саме його простий, але спокусливий вечірній одяг.

Ізабель Юппер

Лондонський дизайнер Девід Кома демонструє світу моди образи для вечірок, які точно варто взяти на озброєння. Зендая вибрала прикрашений блискучим камінням топ і спідницю, які ілюзорно походили на сукню з колекції бренду Resort 2022 для промотуру фільму "Дюна", а Гайді Клум зробила ставку на мінісукню David Koma з довгими рукавами.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.