До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канни 2018: зірки обирають літні брючні костюми

Каннський фестиваль через пару днів закінчить свою роботу, а журі назве переможців цього року. А поки що вечірки і прем'єри продовжуються. Захід Chanel і Vanity Fair і благодійний показ Trophée Chopard чергуються з червоними килимовими доріжками фільмів "Хан Соло. Зоряні війни: Історія"і BlacKkKlansman, для яких актриси і моделі ретельно підбирають вбрання. Однак не тільки на розкішні сукні роблять ставку зіркові дівчата. Одним з головних трендів Канн цього року стали літні брючні костюми. Vogue.ua вивчає як носити брючний костюм на Рив'єрі.

Денні метелики

Однією з перших в Каннах в брючному костюмі з'явилася Кейт Бланшетт. У перший день заходу на ній була ніжно-лимонна "двійка" Calvin Klein. В цей же день Крістен Стюарт помітили в блакитному костюмі Chanel з легкої букльованої тканини. Голлівудська легенда Джейн Фонда для урочистої церемонії вручення премії Trophée Chopard вибрала білосніжний жакет в парі з прямими брюками. Костюми світлих відтінків актриси носили і вдень, і ввечері, з діамантовими прикрасами або робили ставку на блискучий декор.

Реклама

<b>светлые кост</b>

Смокінги

Одягати на вечірні заходи смокінг замість сукні – ідея не нова, але дуже ефектна. Наприклад, Даутцен Крес вдягнула майже класичний смокінг Tom Ford, але оновила стандарти брюками-кльош. Фотограф Еллен фон Унверт діяла за схемою "білий верх-чорний низ" і також не прогадала, підкресливши флористичний принт жакета блузою в тропічні квіти.

Даутцен Крус в костюмі Tom Ford і прикрасах Piaget
Еллен фон Унверт
Темна сторона

Скромний чорний жакет і вузькі брюки-дудочки для прильоту в Ніццу вибрала актриса Дженніфер Коннеллі, а Джуліанна Мур вирушила в вугільному костюмі Gucci на вечірку Secret Night, яку влаштовував ювелірний бренд Chopard. Чорний костюм-двійка настільки універсальний, що можна обирати його для будь-якого випадку.

<b>черные кост</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.