До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Heartcore — наймиліший тренд сезону весна-літо 2023

Забудьте про Barbiecore: серця стали новим модним підписом брендів. Цей милий елемент миттєво додасть свіжості будь-якому вбранню. Ще у квітні 2021 року Алессандро Мікеле, який тоді очолював Gucci, представив на подіумі сумку в анатомічній формі серця, яку вважали символом романтизму. Цю деталь пізніше можна було побачити в силуетах багатьох брендів, зокрема Chanel, які для свого весняно-літнього показу 2022 року оздобили нею сумки з коштовностями, надихнувшись культовим виробом, створеним Карлом Лагерфельдом для Дому в 1995 році.

Gucci
Gucci

Реклама

У 2023-му серця прикрашають як одяг, так і аксесуари – навіть у 3D-формі. Прикладом можуть стати Moschino: Джеремі Скотт, відомий своєю трансгресивною та барвистою модою, у колекції весна-літо 2023, яка віддала почесне місце символу кохання, запропонував грайливу "дуту" версію. З іншого боку, Acne Studios прикрасили деякі свої сукні, що повторюють вигини тіла, вишитими сердечками.

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Moschino
Moschino

Acne Studios
Acne Studios

Деякі дизайнери прикрашають свої творіння сердечками більш витончено. У передосінньому показі 2023 року Chanel запропонували гранжеву чорну безрукавку з вишивкою, а Casablanca вписали в бюстьє однієї зі своїх суконь серце з п’яти відтінків.

Chanel
Chanel

Casablanca
Casablanca

Знаменитості одразу ж підхопили новий тренд. Очолює список Тіна Кунакі, яка однією з перших обрала сумку Coeur d'Alaïa під час відпустки в Копакабані в Бразилії, щоб відсвяткувати Новий рік.

Тіна Кунакі
Тіна Кунакі

А оскільки серця зʼявляються і у прикрасах, минулого сезону Кайлі Дженнер обрала кольє від Schiaparelli, щоб відвідати показ Деніела Розберрі. Блискучий чорний анатомічний об’єкт бажання був представлений у колекції Haute Couture осінь-зима 2022/2023.

Кайлі Дженнер
Кайлі Дженнер

Текст: Alexandre Marain

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.