До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шовкова спідниця — головне надбання прийдешнього сезону

Зараз, у розпал зими, затишні та теплі пальта стали головними зірками образів, але наші серця та гардероби нетерпляче чекають теплих днів. Немає кращого способу вибратися із зимової негоди, ніж придбати витончену шовкову або атласну спідницю. Ба більше, цей розкішний одяг більш ошатний, ніж звичайна пара джинсів чи штанів, але все одно має достатню універсальність. Поєднуйте її зі стриманою білою футболкою та кросівками для елегантного повсякденного образу. Або вдихніть нове життя у свій офісний гардероб, поєднавши атласну спідницю з блейзером і туфлями-човниками.

Анджеліна Джолі
Анджеліна Джолі

Реклама

Ельза Госк
Ельза Госк

Надихнутися можна виходами відомих моделей і знаменитостей, як-от Ельза Госк і Анджеліна Джолі. Госк зробила шовкову спідницю зіркою свого гардероба в поєднанні зі шкіряною мотокурткою та черевиками, тоді як Джолі поступилася місцем м’якій текстурі, поєднавши рух спідниці з позачасовою колекцією чорного трикотажу.

Anna October
Anna October

16Arlington
16Arlington

Якщо ви шукаєте більше способів модернізувати цей предмет гардероба, візьміть приклад з подіумів сезону весна-літо 2023, де моделі на показі 16Arlington і Anna October носили шовкові спідниці з низькими посадками з топами та бюстьє, що облягали тіло.

Vogue.ua зібрав 5 спідниць зі струмуючої тканини, що мають зʼявитися у вашому гардеробі вже зараз.

<b>Saint Laurent</b>

Текст: Alexis Bennett

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.