До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід по модних комбінезонах сезону весна-літо 2020

Комбінезони — практична річ у літньому гардеробі. Вони мають одну велику перевагу проти штанів, спідниць і блуз — з ними не потрібно думати про те, як скомбінувати образ. Можна вдягти улюблений комбінезон, доповнити його прикрасами залежно від приводу й образ на вечірку, роботу чи подорож на море готовий. У колекціях брендів весна-літо 2020 представлені різноманітні варіанти комбінезонів, серед яких зразки шовкових розслаблених, варіанти вечірнього дрес-коду у форматі black tie, квітчасті мотиви на щодень або утилітарні моделі з деніму. Vogue.ua представляє гід по модних комбінезонах цього літа.

Stella McCartney
Шовк

Елегантні шовкові комбінезони розслабленого крою — класика літньої моди. У них можна як вирушити на вечірку просто неба, так і прогулятися вздовж морського берега. Літні відтінки, благородне сяйво струмливої шовкової тканини й невимушений силует можна знайти в колекціях Tom Ford, Elie Saab і Stella McCartney.

Реклама
модные комбинезоны 2020Tom Ford

модные комбинезоны 2020Elie Saab
модные комбинезоны 2020Stella McCartney
Денім

Утилітарний стиль передбачає наявність міських, функціональних і зручних речей у гардеробі. Комбінезони з деніму посідають одну з перших позицій серед універсальних повсякденних речей. Цього літа Alberta Ferretti пропонують вдягати сучасну "варену" модель у найкращих традиціях стилю хіпі, Christian Dior — вибрати вкорочений варіант з великими накладними кишенями, а Isabel Marant — комбінезон вільного крою з блакитного деніму.

модные комбинезоны 2020Alberta Ferretti
модные комбинезоны 2020Christian Dior
модные комбинезоны 2020Isabel Marant
Black tie

Згодом карантин все-таки закінчиться й галасливі вечірки, світські події та червоні доріжки знову повернуться у звичний режим. А поки ми очікуємо на закінчення локдауну, пропонуємо розглянути ошатні комбінезони, які пасуватимуть для врочистих заходів у форматі black tie. Для дівчат це можуть бути не тільки вечірні сукні до підлоги, але й ефектні комбінезони, виготовлені за принципом чоловічого смокінга. Наші лідери представлені в колекціях Saint Laurent, David Koma і Balmain.

модные комбинезоны 2020Saint Laurent
модные комбинезоны 2020David Koma
модные комбинезоны 2020Balmain
Квіти

Квітчастий принт — один з головних трендів цього сезону, який не оминув і літні комбінезони в колекціях дизайнерів. Дрібний польовий розсип, великі бутони троянд або лілій, поєднання відразу кількох флористичних мотивів, хустковий орнамент або елементи тропіків розмістилися не тільки на спідницях, сукнях і штанах, але й прикрасили комбінезони. Так, Stella McCartney й Elie Saab показали варіанти, на яких розквітло справжнє ромашкове поле, а Etro зробили ставку на візерунки в техніці печворк.

модные комбинезоны 2020Stella McCartney
модные комбинезоны 2020Etro
модные комбинезоны 2020Elie Saab

Vogue.ua зібрав 10 модних комбінезонів сезону весна-літо 2020 року, які можна купити прямо зараз.

<b>Гид по модным комбинезонам сезона весна-лето 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.