До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять комбінезони цього літа

Комбінезони — одні з найулюбленіших речей streetstyle-активісток головних столиць моди. У сезоні весна-літо 2020 дівчата вибирають розслаблені лляні комбінезони, утилітарні бавовняні моделі, повсякденні пари з деніму або легкі шовкові варіанти. Головна перевага комбінезонів у тому, що вони мають самодостатній вигляд. До них варто просто підібрати стильну прикрасу або ефектний пояс.

модные комбинезоны весна-лето 2020Streetstyle

Одягаючи комбінезон, можна заощадити кілька вільних хвилин перед виходом з дому, адже не потрібно гадати, а чим же доповнити штани або спідницю сьогодні. Streetstyle-зірки обожнюють комбінезони за їхню практичність і функціональність. Дівчата цього літа вдягають спортивні пари з мюлями на підборах у стилі biz-leisure, вибирають моделі з незвичними вирізами на талії або утилітарні комбінезони з накладними кишенями, поєднують їх із сорочками й дефілюють вулицями Парижа, Мілана, Лондона й Нью-Йорка в розслаблених лляних ансамблях. Vogue.ua зібрав найстильніші комбінезони й показав, як їх носять цього літа.

Реклама

<b>jumpsuits street style 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.