До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 наймодніших квіткових принтів весна-літо 2020

Раніше ми розповідали про наймодніші принти в колекціях дизайнерів весна-літо 2020, серед яких на особливу ​​увагу заслуговує квітковий візерунок. У новому сезоні він з’явився як польові розсипи ромашок або кульбаб, тропічної флори, великих бутонів троянд, хусткового принту й мальовничих ботанічних картин. Vogue.ua зібрав наймодніші квіткові принти в колекціях брендів весна-літо 2020.

Alexander McQueen
Польовий розсип

Маргаритки, кульбаби, деревій, жовтець, ромашки й волошки стали головними квітковими мотивами в колекціях дизайнерів. Цього сезону весна-літо 2020 польова флора прикрасила літні сукні на тонких бретельках Stella McCartney, вечірнє складноскроєне вбрання Michael Kors Collection і струмливі плісировані спідниці Christopher Kane.

Реклама
Stella McCartney
Michael KorsCollection
Christopher Kane
Хустковий принт

Сполучення декількох квіткових орнаментів в одному образі — актуальний весняно-літній тренд, який охоче використовують у своїх колекціях модні бренди. Хитромудрі візерунки на шовкових вбраннях не потребують додаткових прикрас і чудово поєднуються з босоніжками в стилі бохо. Цікаві варіації образів, прикрашених хустковим принтом, показали Oscar de la Renta, Prabal Gurung і Etro.

Oscardela Renta
Prabal Gurung
Etro
Квіткові патерни

Квіткові патерни стали одним з улюблених стилістичних прийомів дизайнерів у сезоні весна-літо 2020. Пропорційно повторювані рослинні візерунки з’явилися на жіночних елегантних сукнях. Так, Emilia Wickstead представив фісташковий образ із симетричним синім флористичним візерунком, Paco Rabbane оспівав бутони ніжних троянд на чорній сукні, а Tory Burch посадив червоні й сині квіти на молочній романтичній сукні зі шлярками.

Emilia Wickstead
Paco Rabbane
Tory Burch
Бутони троянд

Троянда — водночас романтична, містична й жіночна квітка — символ, який не знає собі рівних. Цей самодостатній принт вплело у свої колекції багато брендів. Prabal Gurung показав яскраво-червоні візерунки, які нагадують американцям, що саме бутони троянд є національною квіткою Сполучених Штатів, символізуючи любов і красу. Тим часом бренд Lela Rose поставив на витончені й жіночні вбрання, а Richard Quinn додав в образ свій фірмовий драматизм і епатаж.

Prabal Gurung
Lela Rose
Richard Quinn
Жипопис

Сукні дизайнерів у колекціях весна-літо 2020 відсилають до полотен великих художників — від імпресіоністів до авангардистів. Так, квіткові зображення, подібні до акварельного живопису, прикрасили сукні Carolina Herrera, дивовижні флористичні орнаменти, що поєднують абстрактні й сюрреалістичні мотиви, з’явилися в колекції Louis Vuitton, а флористичний розсип у стилі експресіонізму став головним героєм убрань Marni.

Carolina Herrera
Louis Vuitton
Marni
Тропіки

Тропічний візерунок цього сезону особливо популярний серед брендів. Дизайнери одноголосно оспівали зелене листя джунглів, надзвичайні квіти й тропічні фрукти на своїх виробах. Versace показав костюм зі щільного матеріалу на щодень, Valentino — вечірнє вбрання для червоної доріжки, а Dolce & Gabbana — образ для морського відпочинку.

Dolce & Gabbana
Valentino
Versace


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.