До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід модними спідницями сезону весна-літо 2020

Шкіряні, джинсові, плісировані, з оборками та воланами або на запах – всі ці спідниці належать до найактуальніших моделей сезону весна-літо 2020. Vogue.ua розповідає, як вписати їх у свій гардероб.

Gucci
Спідниці на запах

Спідниці на запах повернулися на модні подіуми. Дизайнери пропонують моделі з глибокими або середніми розрізами біля стегна, зібрані кількома ґудзиками або за допомогою зав'язок. Таку спідницю легко застосувати в повсякденному житті, головне – дивитися на висоту розрізу. Так, шкіряна модель карамельного відтінку Tod's стане ідеальною парою бавовняній блузці для ділового дрес-коду, оксамитову спідницю Gucci можна вдягнути на вечірку, а невагому асиметричну модель Loewe взяти з собою в заморські країни.

Реклама
Tod's
Loewe
Gucci
Зі шкіри

Цієї весни шкіряні спідниці продовжують ставати хітом. Дизайнери експериментують з кроєм, довжиною і кольорами – та пропонують нові цікаві поєднання. В Hermes представили плісировану шкіряну модель, у Givenchy – спідницю-олівець з розрізом посередині в глибокому зеленому кольорі, а в Chloe – мініспідницю, скроєну в дусі шкільної форми.

Givenchy
Hermes
Chloe
З деніму

Спідниці з деніму спокійно можуть конкурувати з улюбленими парами джинсів. Цієї весни дизайнери особливо полюбили джинсові спідниці незвичного крою, з необробленими краями або вінтажним "виварюванням". Пропонуємо звернути увагу на асиметричну модель зі світлого деніму Alexander Wang, жіночну міді з глибоким розрізом і помітним переднім швом Stella McCartney, а також джинсову спідницю, наче одягнену навпаки, з колекції Givenchy.

Alexander Wang
Stella McCartney
Givenchy
З воланами і оборками

Спідниці з рядами повітряних оборок або каскадами цікавих воланів віддушина романтичних дівчат. У таких спідницях так і хочеться піти на побачення, прогулятися запашним парком або відчути себе героїнею роману Джейн Остін. Цієї весни дизайнери запропонували ще й альтернативні варіанти спідниць з оборками. Michael Kors Collection прикрасили ділову модель за допомогою грайливих рюшів, Miu Miu показали шкіряну яскраво-бірюзову спідницю, а Louis Vuitton – багатоярусну і зухвалу міні.

Michael Kors Collection
Miu Miu
Louis Vuitton
Плісе

Спідниці з плісе актуальні вже не перший сезон, проте цієї весни вони отримали нові варіації. Тепер крім класичних струмливих спідниць з шовку модно носити моделі з нестандартних матеріалів. Christian Dior пропонують джинсову інтерпретацію спідниці, Helmut Lang поєднують кілька видів тканин в асиметричній моделі, а Rochas поєднали відразу кілька трендів в одній спідниці: шкіру, крій на запах і велике плісе.

Christian Dior
Helmut Lang
Rochas

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.