До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими шортами сезону весна-літо 2024

У новому сезоні, на тлі всеосяжної ностальгії за 1990-ми, дизайнери погодилися, що настав час мінішортів. Після пандемії на заміну офіційним штанам прийшли легінси, джогери і навіть спідня білизна, що вписувалися в численні образи знаменитостей. Тепер, здається, бренди вводять нас в епоху жіночих шортів.

Prada
Prada

Реклама

Prada випустили своїх моделей на подіум у шортах із дуже високою посадкою та вільних жакетах. Першим образом дизайнера Сабато Де Сарно в Gucci був ансамбль із довгого сірого пальта поверх білої майки та пари відповідних коротких шортів. "Я хочу, щоб люди знову закохалися в Gucci", — зауважив він в інтерв’ю за кілька тижнів до показу. В Emporio Armani пан Армані продемонстрував свої класичні вечірні жакети з шовковими шортами і черевиками. Найшвидшим шляхом до чоловічого серця може бути шлунок, але чи шорти — найкоротша доріжка до жіночого?

Gucci
Gucci

Emporio Armani
Emporio Armani

У Лондоні Emilia Wickstead, один із улюблених брендів принцеси Вельської Кейт Міддлтон і символ жіночої елегантності, показали кілька образів з ледь прозорими шортами, що визирали з-під тунік. Курс на магічний жовтий відтінок підтримали і Bally.

Emilia Wickstead
Emilia Wickstead

Bally
Bally

Як можна побачити, мінішорти будуть надпопулярні навесні. Головний акцент варто зробити на легкі струмливі тканини: шорти з них можуть бути і повсякденними, і ошатними. Не забувайте про пастельні кольори: ніжно-рожеві, небесно-блакитні, м’ятні та лавандові моделі легко стануть головними союзниками будь-якого образу прийдешнього сезону.

Versace
Versace

Tom Ford
Tom Ford

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.