До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кросівки Hoka: чому всі про них говорять?

Декілька тижнів тому на фестивалі Coachella і за певний час до нього багато поціновувачів фестивалю перебували в пошуку кросівок Hoka. Так, частим запитом в Google стали "кросівки Hoka", що дивує, адже вони жодним чином не пов'язані з бохо-естетикою, яку пропагує відомий фестиваль. Отже, чому всі раптом почали говорити про кросівки Hoka?

Jeremy Moeller/Getty Images
Jeremy Moeller/Getty Images

Реклама

Ці кросівки дедалі частіше можна побачити на героях вуличної моди, а громіздка підошва допомагає безпомилково помітити Hoka в натовпі. Насправді один з трендів серед кросівок зараз — взувати спортивні моделі, щоб доповнити повсякденні образи, як сталося і з кросівками від Salomon та The North Face.

Олівія Вайлд. Photo: JOCE/Bauer-Griffin
Олівія Вайлд. Photo: JOCE/Bauer-Griffin

Вибір кросівок Hoka для Coachella можна назвати дуже практичним, адже їх обирають через комфорт — кросівки м'які, зручні, легкі. І мають привабливий вигляд. А що ще потрібно для активного дозвілля на фестивалі?

Енджел Прост. Photo: Melodie Jeng/Getty Images
Енджел Прост. Photo: Melodie Jeng/Getty Images

Існує повір'я, що, почавши носити ці кросівки, більше не можете взути інші. Hoka підкорювали подіуми у 2016 та 2018 роках в Парижі та Лондоні, щоб зараз нарешті надихнути всіх спробувати застосувати їх у своїх повсякденних образах.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.