До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Довгі пальта — модна інвестиція цього сезону

Тренд на довжину максі продовжує завойовувати модні подіуми. Так, услід за лаконічними спідницями в підлогу та стриманими, але не менш привабливими сукнями до щиколоток, дизайнери представили довгі пальта. Незалежно від того, чи виконані вони зі шкіри або вовни, двобортні або однобортні, приталені або вільного крою, головна загальна риса, на яку варто звернути увагу, — це актуальна довжина максі.

Saint Laurent
Saint Laurent

Реклама

Пальто в підлогу — найпрактичніший верхній одяг у гардеробі, адже його можна носити абсолютно з будь-якими речами, не хвилюючись про те, що довжина спідниці не відповідає довжині пальта. Дизайнери з усього світу — від Нью-Йорка до Парижа, роблять ставку навесні саме на довгі пальта. У колекції Saint Laurent з'явилися варіанти до підлоги в ялинковий принт, а також пальто з глянсової шкіри, що поєднувалися з трикотажними максісукнями, поверх яких вони були накинуті. Колекція налічувала щонайменше 7 таких образів, а це вірна ознака того, що максіпальта стануть великим трендом. У Max Max ми також бачили довгі монохромні пальта, як-от ця маскулінна модель в чорному кольорі, що стане базовим верхнім одягом у вашому гардеробі.

Max Mara
Max Mara

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Rokh
Rokh

Diesel
Diesel

Крім мінімалістичних пальт у класичних кольорах, які показали Dries Van Noten (лаконічні варіанти в нюдовій кольоровій гамі без лацканів), Gucci (бежеві довгі тренчі) і Max Mara (монохромні вовняні версії), в колекціях брендів було також чимало яскравих версій. Так, Marni зробили ставку на шкіряний тренч у лавандовому відтінку, який претендує стати одним із наймодніших цієї весни. Rokh запропонували блакитну асиметричну версію, а Diesel взагалі довели, що пальто в довжині максі може сподобатися і любителям гранжу.

Marni
Marni

Tod's
Tod's

Gucci
Gucci

Schiaparelli
Schiaparelli

Saint Laurent
Saint Laurent

Vogue.ua зібрав 10 довгих пальт, на які варто звернути увагу цього сезону.

<b>Marine Serre</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.