До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші об’ємні пальта осінь-зима 2022/2023

Об’ємне тепле пальто — універсальний верхній одяг у зимовому гардеробі. Завдяки вільному крою таку модель можна носити абсолютно з будь-якими речами — від спортивних костюмів на флісі до штанів палацо зі светрами й елегантних трикотажних суконь. Крім того, маскулінний силует дає змогу грати в улюблену зимову багатошаровість і складати цікаві образи на щодень. Так, на відміну від силуетних пальт, які зобов’язують до певного дрес-коду, об’ємна розслаблена модель матиме добрий вигляд як у повсякденному стилі, так і під час вечірніх виходів.

Boss
Boss

Реклама

Серед актуальних об’ємних пальт можемо вирізнити кілька найбажаніших варіантів цього сезону. Звісно, перше, що спадає на думку, це елегантна біла модель з овчини Boss, яку марка пропонує носити в парі з брючним костюмом у монохромному образі. Неможливо також пройти повз пухнасте пальто Teddy Max Mara в карамельному відтінку, що зігріватиме вас холодною зимою, або пальто чоловічого крою Louis Vuiiton зі щільної вовни. Але особливу увагу пропонуємо звернути на пальто з ушитим шарфом, яке є гостромодним трендом цієї зими. Пальто "2 в 1" The Row — ідеальний вибір для тих, хто не хоче витрачати час на добір аксесуарів до верхнього одягу. Так ви отримуєте вже готовий теплий варіант на щодень.

Khaite
Khaite

The Row
The Row

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Max Mara
Max Mara

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Vogue.ua зібрав найкращі обʼємні пальта, в які варто інвестувати.

<b>TOD'S</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.