До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Мотоциклетна шкіряна куртка — чудова альтернатива бомберам

Байкерський стиль, який потроху став з'являтися ще кілька сезонів тому в колекціях брендів у вигляді гоночних рукавичок, ребристих шкіряних курток, сумок із заклепками та топів, що нагадують захисне спорядження для мотокросу, цього сезону весна-літо 2023 став домінувати на модних подіумах. Особливу увагу бренди приділили мотоциклетній шкіряній куртці як головному елементу гоночного стилю. Відмінними рисами такої куртки є похилі плечі, круглий комір на заклепці, ребристі деталі, груба фурнітура, всілякі нашивки у стилі "Формули-1", а також поєднання чорного, червоного, білого та жовтого кольорів.

Chloe
Chloe

Реклама

Мотоциклетна куртка складе свіжу альтернативу шкіряним косухам і бомберам, що вже злегка набридли. Вибирайте байкерську куртку з гоночними елементами Chloé, витончену інтерпретацію у гладкій чорній шкірі Versace, варіант із похилими плечима та блискучими вставками David Koma, спортивну модель Ferrari у знакових відтінках автогонщиків або стриману чорну версію Courréges.

Dion Lee
Dion Lee

David Koma
David Koma

Ferrari
Ferrari

Крім того, носити куртку в стилі гонщиків можна не тільки з вільними джинсами, шкіряними брюками та спідницями-карго, а й поєднувати грубу фактуру з делікатними тканинами та романтичними деталями: шовком, мереживом, рюшами та плісуванням. Наприклад, у колекції Dion Lee ви зустрінете мотоциклетку куртку, яка легко потоваришувала в романтичних сукнях з оборками, у Gucci байкерські куртки поєднувалися зі стилем преппі, а у Diesel — зі спідницями з ажурним мереживом.

Gucci
Gucci

Courreges
Courreges

Diesel
Diesel

Versace
Versace

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.