До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Основа основ: джинсовий гардероб цього літа

Джинсовий гардероб – це вже не мрія, а реальність. У новому сезоні одяг з деніму заполонив спочатку подіуми, потім гардероби визнаних модниць з мільйонами підписників в соціальних мережах. Сьогодні денімоманія набирає розміру епідемії, якої хочеться заразитися. Vogue.ua вибрав речі, якими точно слід поповнити гардероб цього літа.

Спідниці

Джинсова спідниця отримала справжнє відродження цього сезону. Найпопулярніші з них родом з 1990-х – короткі або з гудзиками по всій довжині. Такі особливо любить модель Белла Хадід.

Реклама

<b>Юбки деним тренд</b>

Джинси

Найактуальніші джинси цього літа мають такий вигляд, ніби їх зшили зі шматочків старого деніму десь на сусідній кухні. З одного боку, такі петчворк-експерименти нагадують про легкість і безтурботність хіпі-руху, а з іншого – про важливість усвідомленого споживання і надихають на те, щоб ще раз подарувати нове життя улюбленим джинсам.

<b>Деним гал штаны</b>

Джинсова куртка

Джинсова куртка сьогодні з легкістю замінює навіть найсуворіший жакет. Її можна носити хоч з джинсами, хоч з повітряною шовковою сукнею. Головна вимога – вона повинна бути вільною і не затруднювати рухів.

<b>Деним Куртки Тренд</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.