До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 15 способів носити неон цієї осені

З передових позицій головних трендів весни неон плавно перейшов і в осінній гардероб: теплі жакети, светри і пальта забарвилися у флуорісцентні кольори, що прийшли з моди 1980-х. Якщо раніше їх найчастіше асоціювали винятково зі спортивним одягом сексуальних фітнес-інструкторів, то зараз кислотний неон можна зустріти всюди.

Versace

Услід за дизайнерами, які продовжують виводити на подіум яскраві квіти, streetstyle-активістки вивели в світ свої неонові елементи гардероба під час минулих світових Тижнів моди. Найпростіший спосіб освіжити образ надягти флуоресцентні човники з гострим носком на підборах і взяти до них в пару клатч. Найсміливіші модниці радять одягатися в неон з ніг до голови: у яскравих брючних костюмах жовтого, синього і рожевого відтінків ви точно не залишитесь непоміченими. Особливою любов'ю модниці перейнялися до двох ефектних поєднань неону дуету з анімалістичним принтом і комбінування двох різних неонових кольорів в одному образі. Надихнутися новими осінніми ідеями яскравих образів можна в добірці кращих streetstyle-виходів.

Реклама

<b>streetstyle neon</b>
Как носить неон этой осенью стритстайл фото идеи примеры осень 2020

Vogue.ua зібрав найяскравіші речі, які можна придбати вже зараз.

<b>неон предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.