До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чорна мініспідниця — улюблена річ модниць цієї весни

У сезоні весна-літо 2024 в моді буде весь міні- та мікроодяг: від прозорих шортів до спідниць, як із завищеною, так і з низькою посадкою. Чорна мініспідниця надзвичайно універсальна, отже залишає простір для нескінченних стилістичних комбінацій. Із цим одним предметом можна створити образ буквально для будь-якого випадку і в цьому його головна сила.

Реклама

Під час Тижнів моди на вулицях модних столиць раз у раз можна було побачити чорні мініспідниці в тандемі зі светрами, водолазками, блузами, топами та класичними сорочками. Дизайнери, звісно, також пропонують безліч інтерпретацій таких спідниць: від класичних і приталених фасонів до мрійливих спідниць-балонів. Vogue.ua зібрав чорні мініспідниці, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Чорна мініспідниця прямого крою

David Koma
David Koma

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Класика жанру — чорна мініспідниця прямого крою. Від моделей, які можна носити з чим завгодно (від туфель до босоніжок і черевиків), до більш максималістських варіацій, що можна було побачити на шоу David Koma, — вибір за вами.

Чорна шкіряна мініспідниця

Hermes
Hermes

Marco Rambaldi
Marco Rambaldi

Чуттєва і зовсім не різка, ця міні не є класичною, але, незважаючи на блискуче покриття, така спідниця стане тим предметом одягу, за допомогою якого створюватимуться численні образи. Обирайте кардигани, як у Marco Rambaldi, або робіть ставку на обʼємні бомбери та білі колготки, як у Hermès.

Чорна мініспідниця-кльош

Miu Miu
Miu Miu

Balmain
Balmain

Розкльошені моделі стануть у нагоді для більш ошатних образів: у пару до них додайте улюблений жакет з аплікаціями чи незвичним декоруванням, як у Balmain, або зробіть вибір у бік трендових сорочок-поло, як у колекції Miu Miu.

За матеріалами vogue.it.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.