До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Штани з розрізами — гарячий тренд цієї осені

Якщо вам набридли класичні штани й хочеться чогось цікавішого, пропонуємо цієї осені придивитися до варіантів з розрізами біля щиколоток, які стали одними з наймодніших штанів цього сезону. Лаконічні й трендові водночас, такі штани стануть вірними союзниками на всі випадки життя — від ділових бранчів до світських подій. До того ж ця універсальна модель чудово моделює фігуру: прямі лінії візуально роблять ноги стрункішими, а вертикальний розріз подовжує силует. Штани з розрізами встигло полюбити вже багато streetstyle-активісток і знаменитостей — від Вікторії Бекхем до Розі Гантінгтон-Вайтлі. Пропонуємо подивитися, які моделі штанів показують нам дизайнери сезону осінь-зима 2020/2021.

брюки с разрезами тренды осень-зима 2020/2021Burberry

Цієї осені витончені розрізи біля щиколоток прикрасили як трикотажні штани, так і ділові костюмні моделі. Burberry показали двоколірні в’язані штани карамельної кольорової гами, у яких точно комфортно буде зустріти холоди, A.W.A.K.E. Mode зробили ставку на ефектний синій колір, розрізи до коліна й функціональні кишені, а Rokh показали брючний костюм чоловічого крою, де головним елементом став модний вертикальний розріз. Якщо більшість брендів здебільшого представила моделі штанів вже з готовою глибиною розрізу, то Chanel вивели на перший план у колекції осінь-зима 2020/2021 всілякі штани з розрізами, регульованими за допомогою кнопок. Зокрема, Віржині Віар показала оксамитові, велюрові й вовняні моделі штанів з пікантними розрізами, які легко буде поєднувати зі шкіряними куртками й грубими черевиками.

Реклама
брюки с разрезами тренды осень-зима 2020/2021A.W.A.K.E. Mode
брюки с разрезами тренды осень-зима 2020/2021Chanel
брюки с разрезами тренды осень-зима 2020/2021Rokh

Штани з розрізами — один з найпопулярніших елементів образів strretstyle-зірок. Модниці найчастіше комбінують ці моделі з маскулінними жакетами, шкіряними тренчами, спортивними анораками, доповнюючи вбрання туфлями-слінгбеками, лодочками на невисоких підборах і черевиками на товстій підошві. Vogue.ua зібрав 15 прикладів як носити штани з розрізами цієї осені.

<b>Брюки с разрезами стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.