До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Осінній сезон: ділові костюми-двійки зі спідницями

Традиційно, осінь — найкраща пора, щоб оновити свій гардероб за допомогою кількох ділових костюмів. Це зумовлено певними чинниками: по-перше, не можна недооцінювати важливість ділового дрес-коду на бізнес-переговорах, а, по-друге, потрібно підготувати актуальні образи для навчального року, адже ніхто не скасовував походи до дітей у школу, навіть якщо ваша донька чи син є прикладом у класі для інших. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 пропонуємо придивитися до елегантних костюмів-двійок зі спідницями. Одночасно жіночні й строгі ансамблі, що складаються з приталених жакетів і спідниць довжини міді, безумовно, стануть найкращими партнерами в новому сезоні.

Prada

Що потрібно зробити цієї осені, так це забути про консервативні "бабусині" костюми-двійки. Цього сезону дизайнери хоч і намагалися дотримувати класичної колірної палітри та лаконічного крою, проте всі жакети зі спідницями мають цікаві деталі. Так, Prada показали елегантні "двійки" сірого відтінку, що складаються з двобортного жакета чоловічого крою, зібраного на талії за допомогою масивного ременя, і спідниці-олівця нижче коліна із заходом. Тим часом Boss продемонстрували діловий костюм теракотового відтінку — лаконічний крій, небанальний колір і спідниця з розрізом.

Реклама
Boss
Miu Miu

Прихильницям буржуазної естетики припаде до смаку картатий костюм Michael Kors Collection — бренд пропонує комбінувати діловий ансамбль з етнічною блузою з бантом, шкіряними чоботами й місткою сумкою. У вовняному костюмі Miu Miu теж знайшлася своя цікавинка у вигляді максіспідниці зі сміливим розрізом біля стегна, а у Fendi головною окрасою ділового костюма-двійки став приталений жакет з припасованим корсетом, що підкреслює талію.

Michael Kors Collection
Fendi

Vogue.ua зібрав сім модних костюмів зі спідницями для осіннього сезону.

<b>Деловые костюмы-двойки с юбками</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.