До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як модниці носять джинси з відкритими боками

Джинси — універсальна річ у гардеробі кожної модниці. Однак, крім базових моделей, які ніколи не вийдуть з моди, пропонуємо розбавити свій арсенал дуже модними моделями цього літа — джинсами з голими боками. Це можуть бути джинси з вирізаними кишенями, з додатковим поясом, що створює ефект розрізу на талії або джинси з розрізами на стегні.

Streetstyle

Придбати такі джинси не проблематично. Нині їх можна знайти як у масмаркет-брендах, так і в люкс-сегменті або в колекціях українських дизайнерів, наприклад, Каті Сільченко. У колекції The Coat весна-літо 2021 вона переосмислила свої культові джинси з високою талією й додала ефектні вирізи з боків, які надають пікантності образу. Крім того, джинси з розрізами можна виготовити самостійно. Все, що вам треба, — старі джинси, ножиці й дещиця натхнення. Усього кілька легких рухів і старі джинси, тепер стали надмодною моделлю цього сезону. Це чудовний крок у бік усвідомленого споживання.

Реклама
The Coat
Streetstyle
Streetstyle

Джинси з відкритими боками — тренд, який швидко заполонив простори соцмереж і зачарував серця модниць. Найчастіше подібні джинси streetstyle-зірки комбінують з кроп-топами або й базовими футболками, у такий спосіб переводячи всю увагу на вирізи. Vogue.ua зібрав кілька прикладів, як носити джинси з вирізами цього літа — від моделей з голими боками до варіантів з іншими несподіваними вирізами.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.