До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити штани карго в цьому сезоні

Тренд на робочу уніформу і штани карго з притаманними їм об'ємними накладними кишенями і великою фурнітурою в цьому сезоні відобразився не лише у звичних стилях мілітарі і сафарі, а й трансформувався в must have позицію будь-якого жіночого гардеробу. Звичні моделі з бавовни тепер сусідять із лляними, вовняними і навіть шовковими варіантами, а streetstyle-зірки пропонують нові й нові версії авторського прочитання тенденції. Vogue.ua зібрав найкращі образи модниць і з'ясував, з чим найефектніше комбінувати штани карго в цьому сезоні.

Іноді для яскравого образу достатньо звичайної однотонної базової футболки. У випадку з брюками карго це саме той варіант. Урізноманітнити вбрання допоможуть аксесуари: до прикладу, нагрудник, який можна сприйняти як жилетку, і чоботи на масивній підошві вище коліна. Таке взуття пасуватиме і до штанів карго спортивного стилю допоможе укорочений костюмний жилет і панама, головна зірка всіх літніх убрань.

Реклама

Сміливі модниці зуміли адаптувати карго, що відсилають до чоловічої робочої уніформи, до легких і ніжних образів, стилізуючи їх з просторими маскулінними сорочками і сумками з плетеної шкіри "цукеркових" відтінків і неоновими туфлями з гострим мисом. Така ефектна комбінація допоможе створити розслаблений і водночас ошатний лук. Урізноманітнити сезонний гардероб також допоможуть двоколірні карго поєднувати їх найкраще з однотонними водолазкою і взуттям, а підібрані в тон аксесуари тільки посилять ефект.

Vogue.ua зібрав 7 найкращих карго для ненудних літніх образів.

<b>брюки-карго предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.