До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 трендів сезону осінь-зима 2023/2024 від знаменитостей

Жовтень – офіційний початок затишного сезону. А це означає, що варто подумати про свій "холодний" гардероб. На думку знаменитостей, настав час прийняти оновлення класичних предметів, як-от вкорочені класичні шкіряні куртки або структуровані сумки. Vogue.ua зібрав 8 головних трендів поточного сезону, які схвалили знаменитості.

Чоботи до коліна

Реклама

Чи є більш готове до осені взуття, ніж пара класичних шкіряних чобіт? У цьому сезоні зірки віддають перевагу моделям на шпильці довжиною трохи нижче коліна. Ванесса Гадженс, Софі Тернер і Флоренс П’ю поєднали витончене взуття з мініспідницями, щоб ще більше продемонструвати свої ноги.

Богемні максісукні

Обов’язкова сукня на осінь – це легка максі, яке водночас є богемною і романтичною. Ісса Рей підкреслила її характер чоботами, а Дакота Джонсон і Кейт Мосс поєднали свої сукні з босоніжками для особливої нагоди. Просто додайте улюблене пальто – і ви отримаєте шикарний образ.

Шкіряні куртки

Шкіряні куртки — непідвладний часу осінній одяг, але найсвіжіший силует цього сезону — укорочений бомбер. Емма Чемберлен нещодавно поєднала свою м’якиу чорну модель із мінісукнею з принтом, а Летиція Райт зримувала бомбер на блискавці з парою шкіряних штанів того ж кольору.

No pants – no problem

Жизель Бюндхен, Емма Коррін і Кендалл Дженнер спробували найризикованіший тренд осені та створили образи, у яких взагалі відмовляються від штанів. Ключем до створення ризикованого стилю стануть жакети або сорочки великого розміру, які в основному виступають як сукні. Або поступайте, як Коррін, та надягайте кашемірові трусики Miu Miu, які призначені для носіння поверх колготок.

Фігурні сумки

Ці прямокутні сумки нагадують образ працюючої дівчини 1980-х років. Гейлі Бібер і Трейсі Елліс Росс – прихильниці подовжених силуетів Ferragamo, а Кім Кардашʼян нещодавно обрала вінтажну сумку Chanel.

Трикотаж на плечах

Найкраще носити светр цієї осені не так, як ми звикли. Замість цього використовуйте його як аксесуар. Кеті Голмс, Кайя Гербер і Емма Вотсон носили свої в'язані речі, як шаль або шарф, поверх суконь і джинсів. Це класичний модний прийом, який чудово підходить для не надто холодних днів.

Широкі джинси

Мішкуватий денім не збирається поступатися місцем у переліку головних трендів. Хоча були натяки на відродження вузьких джинсів, такі зірки, як Ель Фаннінг, Ісса Рей та Джоді Тернер-Сміт, продовжують носити свої обʼємні моделі. Поєднуйте їх практично з будь-чим: блейзером, укороченим кардиганом або улюбленою блузою з принтом.

Біла сорочка

Для справжніх мінімалістів біла сорочка ніколи не вийде з моди. Джіджі Гадід, Дженніфер Лоуренс і Яра Шахіді схиляються до "чистої" естетики, поєднуючи сорочку з білими джинсами, чорним пальтом або, як Шахіді, з ефектним ременем і темно-помаранчевою максіспідницею. Це найуніверсальніший предмет осені.

Текст: Christian Allaire

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.