До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 речей, які оживлять гардероб цієї весни

Весна набагато ближче, ніж здається, а думати про легкі і невагомі вбрання у період снігових хуртелиць – дійсно приємно. Vogue.ua знає, які 7 речей краще додати у свій весняний гардероб, а що все-таки пора відкласти.

Christian Dior весна-літо 2019

КУПИТИ: в'язану коктейльну сукню

ПОЗБАВИТИСЬ: сукні без плечей

Якщо 2018 року головною зіркою вечірок була вузька сукня, що відкриває плечі, то 2019-го не обійтися без вбрання, що наче зв'язала улюблена бабуся. Плетені сукні в колекціях сезону весна-літо 2019 з'явилися у Altuzarra, Michael Kors і Self-Portrait.

Реклама
Altuzarra весна-літо 2019

КУПИТИ: джинси з плямами

ПОЗБАВИТИСЬ: вельветових штанів-кльош

Вісімдесяті продовжують свій переможний парад на модних подіумах. Цього разу вони вплинули на денім – найбільш затребуваними цієї весни стануть джинси з кислотними плямами, які можна побачити в колекціях Balmain і Isabel Marant. А ось вельветові штани-кльош, без яких важко уявити осінній гардероб, поки краще заховати.

Balmain весна-літо 2019

КУПИТИ: босоніжки на тонких ремінцях

ПОЗБАВИТИСЬ: ковбойських черевиків

2018 рік без перебільшення можна назвати роком ковбойських чобіт і черевиків, але з настанням весни їх замінять босоніжки на тонких ремінцях. Найшвидші модниці вже встигли їх приміряти теплою осінню, а тепер чекають відповідної погоди, щоб подарувати їм нове життя. Натхнення варто шукати на архівних фотографіях Керолін Бессетт-Кеннеді.

Rejina Pyo весна-літо 2019

КУПИТИ: футболку з ефектом tie-dye

ПОЗБАВИТИСЬ: футболки з логотипом

Fendi, Balenciaga і Gucci – логотипи цих та багатьох інших брендів знову стали впізнаваними завдяки логоманії. Багато модників за допомогою покупки звичайної брендованої футболки долучалися до кола фанатів бренду та демонстрували свою обізнаність в fashion-трендах. Однак в 2019-му багато дизайнерів пропонують не хвалитися гучним ім'ям і показують у себе в колекціях звичайні бавовняні футболки з ефектом tie-dye. Серед пропагандистів руху "чим простіше – тим краще" – Stella McCartney і Paco Rabanne.

Stella McCartney весна-літо 2019

КУПИТИ: всі відтінки тілесного

ПОЗБАВИТИСЬ: яскравого жовтого

Яскраві фарби завжди будуть у весняно-літньому гардеробі, але в новому році дизайнери все-таки зрушують акценти і пропонують зануритися в гаму всіх відтінків бежевого. Плюсів у такої пропозиції сила-силенна – від експериментів з відтінками до створення гардероба поза часом і тенденціями. Мінус один теж є – частину місячного бюджету тепер доведеться виділяти на хімчистку.

Burberry весна-літо 2019

КУПИТИ: брючні шорти

ПОЗБАВИТИСЬ: шортів з нейлону у стилі ретро

Велосипедки нагадали модникам про такий предмет гардероба, як шорти. Однак в офіс в таких не походиш, тому потрібно було шукати рішення – його запропонувала Міучча Прада, яка в весняно-літній колекції Miu Miu показала брючні шорти довжини до коліна, вони гарні і з ошатним топом, і зі строгим жакетом.

Prada весна-літо 2019

КУПИТИ: блискучу міні

ПОЗБАВИТИСЬ: блискучої міді

Навесні потрібно відкривати ноги, тим більше, що сукні з леліток довжини міді вже "відпрацювали" своє під час сезону передноворічних вечірок. Запалювати на літніх вечірках бренди пропонують в ультракоротких сукнях в найкращих традиціях 1960-х. За натхненням варто йти до Halpern, Attico і Celine.

Halpern весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.