До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 речей, які необхідно придбати цієї весни

Весна настане вже через три тижні і час розібрати свій гардероб: відкласти на далекі полиці неактуальні речі і повісити ближче модні новинки. Vogue.ua вирішив допомогти з цим непростим завданням і зібрав 7 трендових речей, які необхідно придбати в сезоні весна-літо 2020, і стільки ж застарілих елементів образів, про які можна поки забути.

Bottega Veneta

ПРИДБАТИ: романтичну сукню з оборками

СХОВАТИ: силуетну сукню в сітку

2019 року всі божеволіли від суконь у велику сітку, нібито зв'язаних улюбленою бабусею, а 2020-го всі мріятимуть про придбання повітряних суконь з невагомими оборками та різними рюшами. Досить поглянути на колекції Erdem, Roksanda і Valentino, і все стане зрозуміло.

Реклама
Roksanda
Valentino
Erdem

ПРИДБАТИ: шкіряну спідницю

СХОВАТИ: напів прозору спідницю

На особливу увагу в новому сезоні заслуговують спідниці, виконані зі шкіри. Настав час забути про напів прозору модель і зробити ставку на стильну шкіряну спідницю з глибоким розрізом біля стегна як у Gucci, спідницю-олівець Givenchy або варіант карамельного відтінку на запах Tod's.

Gucci
Givenchy
Tod's

ПРИДБАТИ: тренч незвичного крою

СХОВАТИ: класичний бежевий тренч

Незважаючи на те, що класичний бежевий тренч вважається основою гардероба, час внести трішки деконструкції і кольору для весняного настрою. Sacai пропонують болотний тренч з цікавою зав'язкою під грудьми замість пояса, Tibi показали атласну блакитну модель і навіть британці Burberry крім класичних варіантів зробили ставку на комбіновані моделі.

Burberry
Sacai
Tibi

ПРИДБАТИ: босоніжки з квадратним носиком

СХОВАТИ: босоніжки з гострим носиком

У сезоні весна-літо 2020 всі дизайнери одноголосно заявили про необхідність придбання босоніжок з квадратним носиком. Тому прибираємо на далекі полиці моделі з гострими і круглими носиками і купуємо взуття з квадратним або прямокутним мисом, родом з 1990-х років. Взуття Tibi, Sies Marjan і Staud – буде найкращим рішенням.

Tibi
Sies Marjan
Staud

ПРИДБАТИ: джинси з помітним переднім швом

СХОВАТИ: джинси з накладними кишенями

Якщо минулого сезону всі "ганялися" за джинсами-карґо з великою кількістю функціональних кишень, то тепер вішлист модниць очолюють широкі джинси з помітним переднім швом. Найвдаліші пари можна знайти в колекціях Stella McCartney, Versace і Ulla Johnson.

Stella McCartney
Versace
Ulla Johnson

ПРИДБАТИ: речі класичного синього відтінку

СХОВАТИ: речі кольору фуксії

Яскрава фуксія здає свої позиції цієї весни і передає естафету першості відтінку Classic Blue, який експерти інституту Pantone вибрали головним кольором 2020 року. Класичний синій відтінок має однаково привабливий вигляд як у повсякденному образі, так і у вигляді вечірнього вбрання. Так, плісирована сукня Balmain гідна виходу на червону доріжку, мініспідниця і гольф Salvatore Ferragamo для щоденних справ, а струмлива спідниця максі Ryan Roche – для романтичного побачення.

Balmain
Salvatore Ferragamo
Ryan Roche

ПРИДБАТИ: мотузковий пояс

СХОВАТИ: шкіряний масивний ремінь

Мотузкові пояси цієї весни витісняють великі ремені в стилі 1980-х років. За допомогою ременя-мотузки можна підкреслити лінію талії, як це роблять Christian Dior, доповнити бавовняну сукню, зав'язавши пояс на розслаблений вузол за прикладом Valentino, або додати контрасту в стилі Isabel Marant.

Christian Dior
Valentino
Isabel Marant

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.