До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші кольори сезону осінь-зима 2020/2021

Інститут кольору Pantone визначив головні барви сезону осінь-зима 2020/2021. Серед трендових кольорів майбутнього сезону: насичений мальвово-червоний (Samba), бузково-фіолетовий (Magenta Purple), янтарно-помаранчевий (Amber Glow), жовто-зелений (Green Sheen), колір обпаленої червоної цегли (Fired Brick) і багато інших відтінків. Vogue.ua виділив 10 найактуальніших кольорів сезону осінь-зима 2020/2021 і показав, як їх носять streetstyle-модниці.

Мальвово-червоний (Samba)

Традиційно жодна модна палітра Pantone не залишається без червоних відтінків. Наступної осені в тренді буде мальвово-червоний. Вписати його в свій гардероб досить просто: він легко поєднується з нюдовою, білою та синьою палітрами кольорів. Героїні streetstyle-хронік на власному прикладі показують модні комбінації з відтінком Samba.

Реклама
Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Янтарно-помаранчевий (Amber Glow)

Задерикуватий янтарно-помаранчевий відтінок стане найкращим другом всіх модниць у сезоні осінь-зима 2020/2021. Він гарний як соло, у вигляді монохромного образу, так і стилізований з іншими відтінками: чорним, бежевим, блакитним, білим або червоним.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Класичний синій (Classic Blue)

Класичний синій колір – головний відтінок 2020 року і передбачувано він потрапив до палітри осінньо-зимового сезону. Він личить як білявкам, так і брюнеткам, і є одним з улюблених у Кейт Міддлтон. Як носити цей елегантний і спокійний колір, можна подивитися на прикладі streetstyle-активісток головних Тижнів моди.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Пісочний (Sandstone)

Пісочна палітра плавно з попереднього сезону перекочувала в майбутній. Нюдова гама, що нагадує відтінки мокрого і сухого піску, органічно впишеться в будь-який гардероб. Базовий відтінок Sandstone особливо гарний на плісированих і шовкових спідницях, а також у вигляді брючних костюмів, кейпів і пальт.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Жовто-зелений (Green Sheen)

Яскравий, майже неоновий відтінок жовтого з лаймовим підтоном, буде цікавою плямою серед класичних і спокійних тонів у новому сезоні. Жовто-зелений колір – справжня віддушина для максималістів. Дівчата одягають монохромні ансамблі, розбавляють образ контрастними аксесуарами або додають речі з незвичною фактурою в осінній ансамбль.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Ультрамариново-зелений (Ultramarine Green)

Ультрамариново-зелений відтінок – один з найскладніших, але streetstyle-активістки щосили починають використовувати його у своїх образах. Дівчата вдягають брючні костюми, а босоніжки зав'язують зверху штанів, беруть до рук сумки в заморському відтінку або накидають на плечі вільні плащі, щоб виділитися з натовпу в сірий і прохолодний період.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Відтінок персикової нуги (Peach Nougat)

Ніжний відтінок персикової нуги має найкращий вигляд, коли його багато в кадрі. Наприклад, у вигляді монохромних брючних костюмів з широкими штанами і подовженим жакетом. Однак є ще один спосіб вписати цей романтичний відтінок у гардероб. Ідеальним дуетом стане комбінація білого і персикового кольору – про це streetstyle-активістки знають і користуються модним лайфхаком.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Бузково-фіолетовий (Magenta Purple)

Завдяки поєднанню синьої і червоної палітри кольорів на світ з'явився бузково-фіолетовий колір, який дизайнери використовуватимуть у своїх колекціях осінь-зима 2020/2021 за прогнозами Pantone. Magenta Purple найкраще поєднувати з похідним його відтінком – червоним.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Оливковий хакі (Military Olive)

Як одягати оливковий колір, який в цьому сезоні отримав назву Military Olive, питань не викликає. Універсальний відтінок, який можна віднести до базової кольорової палітри осені, легко поєднується з білими, бежевими, чорними і коричневими кольорами. За бажання складе пару помаранчевим або пудрово-рожевим речам.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle
Колір обпаленої червоної цегли (Fired Brick)

Ще один відтінок червоного, названий Fired Brick, бо схожий на колір обпаленої червоної цегли, прикрасить колекції дизайнерів сезону осінь-зима 2020/2021. Глибокий і приглушений відтінок легко підтримає діловий дрес-код. Беремо на озброєння штани та спідниці, светри і жакети складного темно-червоного кольору – і поєднуємо їх з сірими, коричневими і чорними відтінками.

Streetstyle
Streetstyle
Streetstyle

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.