До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити білу спідницю цієї осені

Хоча останніми сезонами мікроспідниці як ніколи присутні на подіумах, з наближенням 2024 року модний фокус змінюється. Біла спідниця довжини міді, яку можна часто побачити на вулицях Нью-Йорка та Парижа, ідеально пасує для відтворення образу в стилі спортивний шик або цілком монохромного вбрання.

Ferragamo
Ferragamo

Реклама

У колекціях сезону осінь-зима 2023/2024 Доми моди змагалися за корону творця найкреативнішої та найреволюційнішої білої спідниці. Ferragamo представили модель у монохроматичному образі, а Marine Serre доповнили її ременем розміру XXL та зіграли на контрастах за допомогою актуальної джинсової куртки.

Marine Serre
Marine Serre

Модниці швидко перенесли тенденцію на вулиці модних столиць. Так, Джордан Деніелс вибирає модель карго з примітними кишенями, Софія Ро — графічну модель зі структурними швами, а Марі Хейман — романтичну версію з англійською вишивкою. Незалежно від вашого стилю, біла спідниця стане головною інвестицією, що допоможе зберегти літній настрій, не відмовляючись від осіннього гламуру.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.