До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плісування — найгучніший тренд 2023 року

Найромантичніший тренд цього сезонуплісування у колекціях весна-літо 2023 набув нового прочитання. Дизайнери представили варіанти одягу у дрібну складку, а також великі фактурні інтерпретації цієї тенденції. Тепер плісування прикрашає не лише жіночі спідниці довжини міді та міні в стилі препі, а й напівпрозорі топи, брючні костюми та зухвалі шкіряні ансамблі. Vogue.ua показує, як стильно носити плісування у 2023 році.

Christian Dior
Christian Dior

Реклама

У колекціях весна-літо 2023 дизайнери приділили особливу увагу плісованим спідницям, від яких неможливо буде відмовитися. Christian Dior зробили ставку на шкільну спідницю у складку в бежевій кольоровій гамі, яку пропонують носити з об'ємною білою сорочкою та чоботами з білими шкарпетками. Тим часом Rokh представили асиметричну версію з лакованої шкіри, яка додасть зухвалого настрою вашому стилю. Цікаві багатошарові образи з'явилися в колекції Peter Do бренд показав поєднання ділових жакетів зі спідницями, що складаються з двох частин та фактур. Верхню плісовану спідницю за бажання можна відстібати, що дуже практично.

Rokh
Rokh

Peter Do
Peter Do

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Плісування у 2023 році буде скрізь. Дизайнери пропонують вибирати не тільки спідниці у складку, а й штани з плісованої тканини. Стильний варіант ви знайдете в колекції Sacai – обтислі штани з "дзвіночками" внизу. Тим часом Alberta Ferretti також підхопили модну тенденцію та показали напівпрозорі плісовані топи та широкі штани у складку. Якщо ж ви шукаєте нетривіальний варіант цього тренду, який точно приверне максимум уваги, то придивіться до брючних костюмів Issey Miyake і металізованих суконь Altuzarra.

Altuzarra
Altuzarra

Sacai
Sacai

Issey Miyake
Issey Miyake

Gucci
Gucci

Vogue.ua зібрав наймодніші плісовані речі цього року.

<b>BALENCIAGA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.