До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей, яких варто позбутися в цьому році

Починати новий рік треба із чистого аркуша, а це означає, що без ревізії у власному гардеробі не обійтися. Безперечно, є речі, які залишаться з вами на тривалі роки як позачасова база, але ж ніхто не скасовував нових покупок, які освіжать ваш стиль. Vogue.ua зібрав 5 речей, які втратили свою актуальність у 2023 році, і запропонував їх замінити кількома надмодними.

Dolce & Gabbana

Прибрати: штани зі шнурівкою

Придбати: штани з низькою посадкою

Влітку головні streetstyle-активістки демонстрували свої образи з модними штанами на шнурівці, що відсилають до ковбойської естетики. Проте у новому році настав час поступитися місцем іншому тренду, який також належить до епохи нульових, як і його попередник. Головним об’єктом обожнювання на модних подіумах стали штани з низькою посадкою, що оголюють прес. І якщо у 2000 роках їх носили Крістіна Агілера, Брітні Спірс і Періс Гілтон, то 20 років по тому їх запроваджують у свої гардероби Дуа Ліпа, Белла Гадід і Кендалл Дженнер. Знайти наші фаворити ви можете в колекціях Dolce & Gabbana, Versace, Coperni, Balmain і Miu Miu.

Реклама
Balmain
Miu Miu
Versace

Прибрати: сукню з органзи

Придбати: блискучу сукню-сітку

У 2023 році приходить епоха "нової сексуальності", яка виявлятиметься у вигляді демонстрації тіла. Тож покладіть на дальні полиці невагомі сукні з напівпрозорої органзи й вибирайте звабливе вбрання з блискучої сітки. У колекції Versace ви побачите провокаційну сукню з глибоким розрізом біля стегна з мерехтливої чорної тканини, тим часом Khaite показали "голу" максісукню зі стразами. Найсміливіше вбрання запропонували Rejina Pyo — сітчасту білизняну комбінацію. Носіть її з купальником на відпочинку, або з кроп-топом і штанами в місті.

Versace
Khaite
Rejina Pyo

Прибрати: топ із завязками

Придбати: топ зі шлейфом

Якщо минулоріч всі модниці носили топи із зав’язками на талії, то у 2023-му настав час для нового тренду. Тепер список найактуальніших речей поповнили топи з довгими шлейфами, які впишуться у повсякденний образ і доповнять вечірній вихід. Зокрема, атласний рожевий топ Carolina Hererra з екстремально довгим шлейфом пасуватиме для червоних доріжок, напівпрозорий невагомий топ Louis Vuitton можна поєднувати з міським гардеробом у вигляді джинсів і жакета, а мініваріант Missoni в морському стилі — носити на курорті.


Carolina Hererra
Louis Vuitton
Missoni

Прибрати: щось зелене

Придбати: щось фіолетове

У грудні 2021 року Інститут кольору Pantone назвав головний відтінок 2022 року — ним став синій відтінок з фіолетово-червоним підтоном під назвою Very Peri, який продовжує свою переможну ходу і цього року. Пропонуємо звернути увагу на сукні в нових колекціях брендів. В Alberta Ferretti ви знайдете образ, натхнений грецькою естетикою, у Valentino — мінімалістичного крою сукню з глибоким декольте.

Alberta Ferretti

Valentino
Gucci

Прибрати: одяг з польовим розсипом

Придбати: одяг з великими червоними бутонами

Щосезону квітчасті мотиви з’являються в колекціях дизайнерів. У 2023 році дрібний польовий розсип замінять великі червоні бутони. У Saint Laurent червоні квіти прикрасили обтислі комбінезони, у Valentino яскраві бутони з’явилися на струмливих сукнях як аплікації на поясі, а в Carolina Herrera червоний гібіскус розмістився на романтичній сукні в горошок.

Saint Laurent
Valentino
Carolina Herrera

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.