До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші штани з низькою посадкою в колекціях весна-літо 2023

Суперечливий гіт "нульових" не збирається покидати списки головних трендів прийдешньої весни. Штани з низькою посадкою вже декілька сезонів поспіль штурмують подіуми та вулиці модних столиць, а дизайнери й надалі презентують безліч моделей, які з легкістю зможуть стати сміливою альтернативою улюбленим джинсам. Vogue.ua зібрав найефектніші штани з низькою посадкою в колекціях весна-літо 2023.

Stella McCartney
Stella McCartney

Реклама

Coperni
Coperni

Декоративні елементи – головний фокус дизайнерів у сезоні весна-літо 2023. Свої штани доповнили вирізами Coperni та StellaMcCartney. Останні до того ж прикрашені блискучими каменями. За завіренням бренду, носити таку модель варто з трендовим жилетом. Також найкращими супутниками можуть стати кроп-джемпери, топи та куртки.

Courreges
Courreges

Victoria Beckham
Victoria Beckham

За більш класичними штанами з низькою посадкою слід звернутися до VictoriaBeckham: бренд пропонує носити їх із приталеним жакетом і мініклатчем, демонструючи новий погляд на звичний офісний дрескод. Versace показали модель, скомбіновану з темного деніму та чорної шкіри – вибір найсміливіших модниць. У пару до таких штанів слід додати велику сумку, прикрашену довгими торочками.

Versace
Versace

FROLOV
FROLOV

Більш святковий варіант пропонує український бренд FROLOV. Штани з низькою посадкою, всипані лелітками, допоможуть створити образ для особливих заходів. Окрім універсальних і вже звичних штанів чорного кольору, радимо звернути увагу на моделі мʼяких відтінків, що ідеально пасуватимуть для весняних образів. Натхненням слугуватимуть колекції AnnaOctober та Bevza.

Bevza
Bevza

Anna October
Anna October

Dolce&Gabbana
Dolce&Gabbana

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.