До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Штани на шнурівці — гарячий тренд цього літа

До трендового виру постійно змінюваних regencycore, gorpcore і cottagecore потрапило нове актуальне віяння, над яким варто задуматися: ranchcore — стиль, тісно пов’язаний з естетикою ковбойського родео, головною зіркою якого вважаються штани із зав’язками.

Dion Lee

Підлітки 2000-х точно пам’ятають часи, коли ікони нульових — Крістіна Агілера й Періс Гілтон вибирали штани на шнурівці замість тих, що на змійці. Хто б тоді міг сказати, що через десятиліття вони знову будуть на піку популярності?

Реклама
Крістіна Агілера, 2001 рік

Торік у лютому Белла Гадід для свого образу вибрала Bullet від випускниці Fashion East Шарлотти Ноулз. Світло-коричневі шкіряні штани зі срібними люверсами і зеленою шнурівкою ввійшли до осінньо-зимової колекції дизайнерки 2020 року. Тепер же штани на шнурівці стають невіддільною частиною цього літа. Всілякі шнурки прикрасили 13 з 28 образів весняно-літньої колекції Ludovic de Saint Sernin. Дизайнер бренду поділився, що колекція E-boy заснована на тому, "як сьогодні хлопці й дівчата створюють свою власну естетику в Instagram і TikTok".

Dion Lee, схоже, також захоплені особливим шармом цих штанів. Корсети Діона Лі вже викликали фурор у знаменитостей, і, без сумніву, джинси й легінси на зав’язках, представлені на його показі осінь-зима 2021/2022, швидко зроблять те ж саме.

Saks Potts

Поза подіумом Кендалл Дженнер і Дуа Ліпа роблять свій особистий внесок у тренд: колишня легкість 70-х відчувається в струмливій блузі Moschino і вінтажних замшевих штанах від Chloé, прикрашених плетеними швами вздовж пояса і шнурівкою. Дуа Ліпа вибрала сміливіший образ, одягнувши яскраво-рожеві штани Xenia від I.Am.Gia і сорочку поло з ромбуватим принтом Argyle від Rowen Roose для недавньої рекламної кампанії.

Текст: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.