До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що купити в колекції Intimissimi осінь-зима 2019/2020

Психологи стверджують, що жінка в гарній спідній білизні почувається значно впевненіше, розкутіше і навіть спокійніше, що позначається в її поставі, ході і міміці. А тому ставитися до вибору білизни слід не менш відповідально, ніж до придбання сезонного пальта чи нової сукні. Vogue.ua вирішив полегшити завдання і вибрав 5 речей з колекції Intimissimi осінь-зима 2019/2020, в якій можна знайти як мереживні бра, так і комфортні бавовняні моделі на кожен день.

Intimissimi осінь-зима 2019/2020
Піжама у тропічний принт

У новому осінньому сезоні в центрі уваги – шовкові піжами у тропічний принт. У колекції Intimissimi можна знайти піжами вільного крою, прикрашені рослинними візерунками землистих відтінків з білосніжними манжетами. У такій піжамі можна як відпочити вдома, так і податися в теплі краї, потрібно лише доповнити її плетеними сандалями або мюлями.

Реклама
Intimissimi осінь-зима 2019/2020
Шовковий бра

Шовковий бра – хіт нового сезону. Лаконічний крій, приємний до тіла матеріал і правильна форма чашки – незамінна річ у гардеробі кожної жінки, яка цінує комфорт. Його можна одягнути під базовий гольф, скомбінувати з сорочкою чоловічого крою або доповнити ним брючний костюм замість кроп-топа.

Intimissimi осінь-зима 2019/2020
Мереживний бралет

Сексуальний мереживний бралет актуальний не лише влітку, а й в осінній період. Дівчата все частіше вибирають м'яку чашку без кісточок, ніжне мереживо і натуральну форму бюстгальтера. Цей сміливий елемент спідньої білизни одягають з об'ємними светрами, що оголюють ключиці, або трикотажними сукнями з V-подібним викотом.

Intimissimi осінь-зима 2019/2020
Без пуш-апу

Минули часи подвійного пуш-апу, тепер у центрі уваги – природна краса. Дівчатам з невеликим розміром грудей варто придивитися в новому сезоні до бюстгальтерів трикутної форми, які завдяки відсутності каркасів не сковують рухів і не створюють дискомфорт під час руху. Intimissimi цієї осені пропонують зробити ставку на бюстгальтери зі спортивною гумкою і м'якою трикутною чашкою, прикрашені анімалістичним принтом.

Intimissimi осінь-зима 2019/2020
Халат-кімоно

Цієї осені в центр уваги також потрапили вільні силуети. Так, халати-кімоно, що відсилають до японської культури, завоювали особливу увагу серед елементів домашнього гардеробу. Intimissimi пропонують вибрати шовкове кімоно сірих і молочних відтінків у вертикальну смужку, що візуально видовжує силует. Краї халата з нової колекції прикрашені квітковими візерунками в тон до поясу.

Intimissimi осінь-зима 2019/2020

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.