До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних трендів, які ми будемо носити у 2022 році

Пропонуємо починати цей рік зі списку актуальних трендів, який вам уже дуже скоро знадобиться для складання гардеробу. У 2022 році в моді будуть мікроспідниці, що демонструють довгі ноги і рельєфний прес, байкерські шкіряні куртки, взуття на екстремальній платформі, обтягуючі комбінезони, що підкреслюють статуру, й мінімалістичні та елегантні білі образи. Vogue.ua зібрав 5 головних модних тенденцій сезону весна-літо 2022 року, про які вам уже варто знати.

Lanvin
Мікроспідниці

Якщо в 2021 році в моді були мініспідниці, то в 2022-му дизайнери розійшлися не на жарт і представили мікроваріанти. Мабуть, найпровокаційнішу коротку спідницю показала Міучча Прада у своїй колекції Miu Miu весна-літо 2022. Дизайнери запропонували надягати мікроскопічну спідницю із заниженою талією в парі зі светрами і сорочками. Тим часом маленька квітчаста спідниця з'явилася на подіумі Christian Dior, а металізований варіант у колекції Missoni.

Реклама
Miu Miu
Christian Dior
Missoni
Байкерська шкіряна куртка

Класична байкерська куртка — головний фаворит серед верхнього одягу для весни. Вибирайте світлу модель у стилі 1990-х років без лацканів з колекції Acne Studios, спеціально зістарену шкіряну косуху Prada або байкерську модель Dolce & Gabbana з шипами і заклепками на плечах.

Dolce & Gabbana
Prada
Acne Studioa
Екстремальна платформа

Взуття з екстремально високою платформою в 2021 році плавно з'явилося в колекціях брендів і почало привертати увагу модниць по всьому світу. Тепер усі однозначно готові до повернення високих платформ із 1970-х і впровадження цього тренду до свого гардеробу. Saint Laurent показали лаковані туфлі з ультрависокою платформою і тонкою шпилькою, які раніше асоціювалися винятково з турбулентною модою 2000-х, Moschino зробили ставку на босоніжки на платформі, всипані гліттером, а Versace помістили лофери на екстремальну висоту.

Saint Laurent
Moschino
Versace
Сексуальний комбінезон

У 2022 році на зміну обтягуючим сукням приходять сексуальні комбінезони, що повторюють контур тіла. Знаменитості вже встигли випробувати цей тренд на собі. Згадайте хоча б виходи Кім Кардаш'ян у Balenciaga: закрите вбрання чорної вдови на червоній доріжці Met Gala, яскраво-синій комбінезон з фіолетовим підтоном на вечірці з нагоди одруження свого друга або чорний кетсьют зі щільного мережива на премії People's Choice Awards, де Кім отримала золоту статуетку за звання "Ікони моди 2021 року". Ще одна модниця, яка віддає перевагу сексуальним комбінезонам, це Гейлі Бібер. Свій день народження вона відзначила у велюровому кетсьюті Saint Laurent, а на урочисту вечерю під час Art Basel прийшла у квітковому комбінезоні цього ж бренду.

Saint Laurent
Burberry
Balenciaga
Білий колір

Освіжити свій гардероб у 2022 році бренди пропонують за допомогою білого кольору, який викликає асоціації з чистотою, елегантністю і мінімалізмом. Очевидно, дизайнери втомилися від яскравих фарб і хочуть повернути славу класичному білому кольору. У Fendi ви знайдете силуетне пальто з поясом на талії і вільні брюки, у Valentino розслаблений брючний костюм, а у The Row — широкі білі джинси і блузу широкого крою.

Fendi
Valentino
The Row

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.