До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних кольорових поєднань цієї зими

Оскільки підібрати кольори не завжди легко, vogue.ua зібрав найкращі модні комбінації, щоб зі смаком поєднати ключові відтінки сезону.

Синій + чорний

Givenchy
Givenchy

Реклама

Якщо якийсь колір і вирізняється цього сезону, то це кобальтовий синій. Сміливий і виразний, цей відтінок носять із гордістю, і саме він стане головним героєм усього образу. За цією логікою поєднуйте його з безпрограшним чорним. Для найбільш авантюрних модниць також підійде комбінація синього з лимонно-жовтим, як на останньому показі Miu Miu.

Коричневий + кремовий

Saint Laurent
Saint Laurent

Мабуть, це найрозкішніше поєднання кольорів поточного сезону. На показі Saint Laurent моделі дефілювали у вбраннях, що складалися з карамельних спідниць-олівців і бордових туфель, які асоціювалися з пальтом, що заграє з відтінками коричневого та бежевого. Витончена тверезість, яку журналістка Джулія Гоббс назвала "правилом кортадо".

Рожевий + сріблястий

Acne Studios
Acne Studios

Божевілля навколо "Барбі" нарешті лишилося позаду, втім рожевий ще не закінчив своє домінування. Цієї зими він поєднується з відтінками металік, які завжди були зарезервовані для свят, а тепер проникають і в щоденний гардероб.

Лавандовий + зелений

Miu Miu
Miu Miu

У 2022 році Pantone обрали фіолетовий кольором року. І це хроматичне сяйво продовжує набирати обертів наприкінці 2023 року. Робіть ставку на улюблений трикотаж, як-от кардиган або об’ємний светр. Який колір найкраще підібрати? Зелений, на перехресті неону та ялиці, що надає образу потрібну кількість яскравості.

Червоний + шоколадний

Blumarine
Blumarine

Червоний наповнений усіма видами символів: від небезпеки до пристрасті та хоробрості. За даними пошуковика TagWalk, червоних речей стало більше на 33% порівняно з минулорічним осінньо-зимовим сезоном. Який найкращий спосіб приборкати цей яскравий колір? У поєднанні з шоколадними відтінками.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.