До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 способів носити металізовані відтінки цієї осені

Металіки є постійною частиною кожного переліку трендів осінньо-зимового періоду, і цього року вони додали вкрай необхідного кольору та індивідуальності сезонові, який складався переважно з чорних, сірих, темно-синіх і коричневих базових відтінків. Тож, модні подіуми забезпечили 5 нових способів носити металізовані речі в найближчі місяці: від дзеркальних сумочок до штанів і, звісно, суконь.

З чорними колготками або легінсами

Isabel Marant
Isabel Marant

Реклама

Ferragamo
Ferragamo

Згладьте блискучий металік чорними легінсами або щільними колготками, як у Ferragamo чи IsabelMarant.

Рясні торочки

Gucci
Gucci

Simone Rocha
Simone Rocha

У SimoneRocha моделі нагадували різдвяні хлопавки з м’ятої "розплавленої" тканини, з яких були виготовлені мініспідниці, сукні, пальта та топи. Gucci зробили ставку на текстуру за допомогою сріблястого пальта з торочками, яке мало такий вигляд, ніби модель була загорнута у фольгу.

Дорогоцінні метали, крім золота та срібла

Hermes
Hermes

No.21
No.21

Металік часто обмежується сріблястим і золотим, але восени очікуйте, що нейтральні, червоні, зелені, сині та інші кольори засяють так само яскраво.

Металізована сумка

Molly Goddard
Molly Goddard

Coperni
Coperni

Найпростіший спосіб додати будь-якому вбранню металізовану нотку — це обрати дзеркальну сріблясту сумку, як у Balmain, Luar та Coperni. MollyGoddard використали такий аксесуар, щоб додати чогось несподіваного до базового кардигана та колготок.

Трусики з лелітками

Miu Miu
Miu Miu

Miu Miu
Miu Miu

Ця ідея вбрання — для найсміливіших модниць. Моделі MiuMiu дефілювали подіумом у трусиках, прикрашених блискітками. Носіть такі з колготками і обʼємним кашеміровим джемпером.

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.